În ultimele zile, întâmplător cred, am tot auzit și citit cât de important este ca o femeie să știe să se miște în timp ce face … prostii de oameni mari. Da, am auzit-o de la câțiva tipi care vorbeau despre sex ca și cum ar fi singurul și cel mai important scop al vieții. Sau al unei relații.

Stau și mă gândesc că, poate, nu se rezumă doar la a schimba păreri între ei, ci pun presiune și pe domnișoarele cu care aleg să împărtășească o parte din timpul lor. Și, să fim serioși, niciunul nu ne-am născut starleți de filme porno. Și, chiar dacă ne-am fi născut, de când este atât de importantă, de vitală partea asta sexuală?

Eu tind să cred că cei mai mulți dintre noi nu facem sex sportiv, sex de perfomanță sau cum s-o mai numi. Sau, mă rog, de la o vârstă începem să vedem sexul ca o completare a ceea ce sperăm să numim iubire într-o bună zi. Dacă greșesc, vă rog să mă contraziceți. Acestea fiind spuse, tind să cred că, dragi femei, când întâlniți un individ care pune presiune pe voi, care este mereu nemulțumit, cel mai simplu (și bun în același timp) lucru pe care îl puteți face este să plecați. De ce spun asta? Din două motive clare și anume:

Primul – nu cred că vă vede mai mult decât un trup care se află acolo pentru satisfacerea egoistă a plăcerilor sale. Și al doilea – sexul, așa cum se practică în doi, tot în doi se și învață. Fiecare aveți fantezii, dorințe și doar colaborând vi le puteți împlini. Dacă nu este dispus să accepte aceste două motive, pentru ce să vă mai mâncați timpul și sufletul cu el?

Așadar, cred că este undeva pe la mijloc spre subsolul clasamanetului performanța sexuală. Da, sunt de acord că ea contează, dar nu atât de mult încât să devină singura calitate a unui om. Și, așa cum am mai spus, cred că în doi oameni prezenți și receptivi se poate ajunge pe cele mai înalte culmi ale plăcerii.