Ha, acum că ai intrat, trebuie să citești tot articolul. Ca oricare om de pe planeta asta, și bărbatul trebuie satisfăcut. Așa ar fi corect dacă el te satiface, nu?

Știi, noi, bărbații nu suntem foarte greu de satisfăcut. Și nu, nu trebuie să ne gătiți, să ne faceți toate poftele sexuale, să ne spălați hainele și să faceți curățenie prin casă. Ăia care consideră că cele enumreate sunt doar treburile femeii sunt puțin mai … circopiteci. În ziua de azi, cred că lucrurile astea se împart.

Așadar, lămurind faptul că nu vom vorbi despre lucrurile de mai sus, să îți spun cum cred că îl vei face fericit. Și bărbații au zile proaste și este ușor să îți dai seama când are o astfel de zi – o să-l vezi vizibil încordat. Ascultă-l cu atenție, nu așa cum asculți un radio. Dacă începe să-ți spună despre cât de căcat i-a fost ziua, nu-l întrerupe cu povești despre amicele tale care s-au despărțit recent, despre faptul că trebuie să-ți faci programare la coafor sau despre alte lucruri total neimportante. Știu, teoretic e la mintea cocoșului, însă am văzut multe cazuri în care, probabil inconștient, doamna a considerat că micile ei probleme sunt ai mari decât ale lui.

Sărută-l și îmbrățișează-l. Nu excesiv, că, probabil, în timp, o să dezvolte o fobie. Sunt sigur că îți dai seama când ești prea rece sau prea călare pe el. Calea de mijloc este ideală. Nu-l trata cu răceală, că, deși este bărbat și probabil nu-l deranjează foarte tare, sunt sigur că este mort după buzele tale și după îmbrățișările tale călduroase.

Încurajează-l. Chiar dacă tu crezi că este făcut din fier beton, că doar este bărbat, te asigur că are momente când în lumea lui este haos, nehotărâre și multe întrebări la care nu a un răspuns clar. Fii cea care îi dă aripi să zboare peste orice obstacol i-a ieșit în cale! Fii acolo când a dat cu fundul de pământ și ridică-l în picioare! Știu, el pare mai puternic decât tine sau suficient de puternic să se ridice singur, dar nu strică niciodată încă o pereche de brațe ce înlesnesc tot acest proces greoi de ridicare de la sol.

Sunt câteva mici lucruri pe care le poți face și, sunt convins, că îi vor satisface sufletul mai mult decât orice altceva!

Desigur, fă-le dacă le merită! Iar dacă nu le merită, de ce mai stai lângă el?