Eu am s-o spun direct chiar și cu riscul de a deranja – sunt aproape sigur că, la un moment dat, toate femeile au supt-o bărbaților cu care împărțeau casa și viața, doar că unora le este rușine să recunoască dacă le întrebi.

Pentru câteva minute, hai să fim sinceri și deschiși. Am tot auzit lucruri de genul „eu n-o sug, mi se pare scârbos”. Și, cumva, să știi că înțeleg raționamentul din spatele chestiei ăsteia. Dar, instictiv și pentru că mi-am permis, am întrebat dacă el îi coboară între picioare, iar răspunsul a fost afirmativ.

Și nu înțeleg de ce vă feriți, pentru că, în fond și la urma urmei, face parte din a oferi plăcere celui din fața ta. Ceea ce nu mi se pare ceva greșit, ba chiar de admirat că te chinui să îl faci să-i tremure picioarele de plăcere. Doar că, na, uneori, ne place să ne ascundem după degete, jignindu-le pe ceile care recunosc fără să simtă vreo jenă, nu? Pare mai ușor așa, să își consolideze imaginea de sfânte.

Cred că o femeie care vrea să-și satisfacă bărbatul nu se va da în lături de la a-i coborî și a-i oferi un alt fel de plăcere. De ce să refuze așa ceva, mai ales când el este bărbatul vieții ei? Cred că te bucură când îl vezi cum îi curge plăcerea prin vene, nu? Și, da, mă refer la cele care neagă cu vehemență, dar sunt într-o relație serioasă și sunt mai mult decâr sigur că oferă plăceri nevinovate. Nu vorbesc despre cele pasagere, pentru că acolo fiecare decide ce vrea să facă și cât este dispus să facă.

În final, cred că cel mai bine este ca atunci când faceți lucruri de oameni mari, să lăsați inhibițiile deoparte și să faceți tot ce vă trece prin cap!