Uneori, poate că pare puțin dificil să îți dai seama ce și-ar dori un bărbat de la tine. Deși, cred eu, cel mai bun răspuns la întrebarea „Ce vrea el de la mine” se află tocmai la el. Dar, până atunci, am să încerc să-ți spun pe scurt cam ce și-ar dori un bărbat de la tine.

În primul rând, cred că și-ar dori să îl respecți și să nu îl tratezi ca pe un instrument care te face să te simți bine. Respectă-i deciziile, alegerile, părerile și plăcerile. Desigur, atât timp cât sunt lucruri normale, care nu vă pot face rău în vreun fel.

Apoi, cred că și-ar dori să-i oferi puțin spațiu și încredere din partea ta, să mai iasă și el la o bere cu băieții sau la un meci de fotbal. Uneori, dintr-o teamă greu de explicat, deveniți puțin cam posesive, iar lucrul acesta nu face altceva decât să ne îndepărteze. Și el are pasiuni, și el are nevoie de timp petrecut într-un alt fel, și el are plăceri care trebuie satisfăcute. Adu-ți aminte că, înainte de a te întâlni pe tine, era un om care avea și alte activități recreative. Ei, lasă-l să fie același om și ai încredere în el.

În al treilea rând, și-ar dori să-i fii aproape în momentele dificile și să nu crezi că el nu poate avea astfel de clipe când simte că îi fuge lumea de sub picioare. Și-ar dori să-l asculți, să-l îmbrățișezi și să-l încurajezi. Da, chiar dacă poate că părem de piatră, avem momente când suntem slabi și avem nevoie de cea pe care o iubim.

Apoi, ar vrea să aibă un partener de discuție atunci când lucrurile nu sunt tocmai roz. Nu vrea să fii cea care are mereu dreptate, chiar și atunci când lucrurile sunt împotriva ta. Vrea să fii o femeie responsabilă și asumată, care să știe să recunoască atunci când greșește. Evident că te va ierta, căci cu toții greșim, doar că cred că nu-i va plăcea dacă vei încerca să îi impui ideea că doar tu ai dreptate.

Și, pe lângă toate astea, cred că își dorește să aveți parte de timp împreună, un timp de calitate în care să râdeți, uitând de probleme. Timp în care să faceți dragoste ca în prima zi. Timp în care să fiți din nou copii. Da, cred că vrea astfel de momente.

Acest articol a fost scris pentru că voi ați decis să-l scriu, alegându-l ca subiect.