Trebuie să recunosc că nu mă satur de tine, nu mă satur să te privesc goală, să îți ating fără rușine fiecare centimetru din trup și să te sărut din cap până în picioare. Îmi place când respirația îți devine alertă, când prinzi cearșaful în pumn, când de sub mine te arcuieşti și gemi.

Știu că poate suna bădăran, dar îmi place să facem sex. Când cuminte, când obraznic, când mai pe fugă, când având tot timpul de partea noastră. Îmi place să îți simt căldura ce-ți cuprinde trupul în astfel de momente și îmi mai place cum te muşti de buză de fiecare dată când intru adânc. Îmi place să te trag ușor de păr ca un îndemn la a te apropia și mai mult de mine.

Și îmi place să îmi las mâinile să se joace cu sânii tăi, în timp ce picioarele tale se odihnesc pe umerii mei. Îmi place când te atingi pentru că îmi place femeia care participă, nu doar cea care așteaptă rezultatul final. Îmi place să îți simt mâinile pe spatele meu, trăgându-mă spre tine.

Îmi place să te privesc de la spate, să te simt de la spate. Îți pun mâinile în jurul gâtului și te trag spre mine. Apoi te strâng de șolduri, așa-mi mai piere puțin din excitare și pot să continui pe drumul spre orgasmul tău. Adânc și o combinație de rapid și lent, un fel combinație între un heavy metal și vals. Apoi mă opresc, rămân în genunchi și te las pe tine să te miști în voie – când în cercuri mici, când într-un du-te-vino sigur pe el.

Și-mi place țigara de după. Și zâmbetul tău.

Și, draga mea, să știi că mie chiar îmi place să facem sex., căci, alături de tine, nopțile devin momente de neuitat.