Dacă te așteptai ca aici să găsești tehnici sexuale, poziții acrobatice de sex, locuri sensibile la atingere (cu mâna sau cu limba), de data asta n-ai nimerit chiar bine. Și știi de ce? Pentru că un bărbat nu înseamnă doar un instinct sexual ce trebuie satisfăcut. Știu că toți bărbații vor să f*tă tot ce prind, însă cred că la fel de mulți bărbați își doresc să întâlnească o tipă care să le dea lumea peste cap. În sensul pozitiv, desigur.

Poți să înnebunești un bărbat mai ales atunci când conversațiile pe care le porți trec dincolo de limita banalului, când cultura ta generală este direct proporțională cu înălțimea tocurilor (adică mare, vastă). Nouă ne plac femeile cu care avem ce să vorbim, cu care putem împărtăși idei, experiențe, planuri. În schimb, ni se apleacă când vedem că toate acestea se lovesc de un zid.

Poți să înnebunești un bărbat mai ales atunci când îl respecți și nu îl tratezi ca pe-o extensie a propriului corp, când ești receptivă la problemele lui. Apropo, dacă suntem bărbați, nu înseamnă că suntem Superman, cel fără de problemele, griji și temeri. Dacă reușești să-i intri în suflet, prin grija pe care i-o arăți, l-ai stârnit!

Mai poți să-l înnebunești și dacă te îmbraci fără a-ți lăsa pe afară țâțele și bucile. Nu că nu i-ar plăcea, doar că s-ar simți puțin stânjenit să le mai vadă și alții. Nu-i place în grup, ce să-i faci? Ai și tu puțină grijă și, în loc de vulgaritate, emană feminitate și, mai mult ca sigur, o să-l faci să-și piardă mințile … după tine.

Ceea ce am spus mai sus este doar un rezumat a ceea ce ar putea fi scris pe tema asta. Ce vreau să înțelegi din rândurile de mai sus este faptul că ar fi bine să te oprești din a crede că toți bărbații din lumea asta sunt fericiți dacă au sex, mâncare și haine curate. Să te oprești să crezi că niște jartiere, un costum din latex și o pereche de cătușe roz o să-l facă pe cel de lângă tine să sară în sus de atâta excitare.

Fii matură și fii atentă la nevoile lui!

Dacă merită.