Doar să vrea şi doar să meriţi. Să ştii de la mine că nu există bărbaţi care nu pot, ci doar bărbaţi care nu vor, iar motivele ar fi diverse – de la imaturitate, la faptul că femeia nu merită efortul. Ştiu că femeile mă vor huli, dar chiar există specimene printre voi care nu merită mare lucru şi de obicei tocmai aceste specimene urlă cât sunt ele de femei. La dracu’, le miroşi ipocrizia de la o poştă dacă ai un simţ olfactiv dezvoltat.

Pe bune, un bărbat îţi poate schimba şi becul ars, şi viaţa. Poate să te ajute să devii femeie sau te poate face să nu mai ştii cine eşti. Un bărbat poate fi o uşurare pentru sufletul tău sau o povară greu de suportat – depinde şi de el, şi de tine, în egală măsură. Ştiu, există mitocani care au lângă ei femei mişto, dar cred că acele femei mişto au nişte probleme, fie sus, fie la suflet. Habar n-am!

Există bărbaţi care se plimbă pentru scurt timp strict pe traseul uşă-dormitor şi retur. Dar există şi bărbaţi care aleg traseul mai greu, cel al unei vieţi comune alături de-o femeie. Toţi bărbaţii sunt capabili să meargă pe ambele trasee, dar depinde de ce anume caută ori de ce anume găsesc, crede-mă. Când voiam doar sex, am ales traseul ăla simplu. La fel şi când femeia din faţa mea nu era pe gustul meu. Însă, când am întâlnit femeia care mi-a meritat atenţia, căreia i-am putut arăta fără teamă ceea ce sunt şi ceea ce nu, cea faţă de care am simţit o altfel de atracţie decât cea sexuală, m-am înarmat cu ce aveam mai bun ş-am ales al doilea traseu. Însă, până acum, am avut doar o bucată de câţiva ani de viaţă împreună. Aşa-i viaţa, chiar şi după ani buni poţi descoperi că nu te potriveşti întru totul.

Bărbatul poate fi cea mai frumoasă sau cea mai de nedorit întâmplare din viaţa unei femei. Depinde de bărbat şi depinde de femeie.

Să ne înţelegem: bărbatul şi femeia se influenţează reciproc şi în niciun caz bărbatul nu este mai porc ori femeia mai curvă.