După lungi căutări, vei găsi bărbatul care te va ajuta să slăbești sănătos, căci îți va lua o bună parte din greutățile de pe umeri. Cu toții știm că unde-s doi care se iubesc puterea crește și dușmanul nu sporește. Așadar, va veni acel moment când fără vreo dietă minune, ci doar întâlnindu-l pe ce potrivit, vei slăbi văzând cu ochii.

Vei găsi un bărbat care-ți va lua o parte din temeri de pe umeri, asigurându-te că, orice ar fi, va rămâne lângă tine și te va ajuta să le înfrunți. Poate că și lui îi va fi teamă de unele lucruri, dar, la fel ca tine, știe că, de mână, doi oameni pot cuceri lumea.

Vei găsi un bărbat care îți va lua o parte bună din neîncrederea în tine. Cel care, dimineața, când soarele abia a apărut pe cer, te va săruta pe frunte și-ți va spune că ești frumoasă. Știu, la început, nu-i vei da credit și vei tinde să crezi că îți spune doar așa, să dea bine în fața ta. Ei, în timp, vei vedea că este cât se poate de sincer.

Vei găsi un bărbat care-ți va așeza lucrurile, care-ți va transforma haosul într-o ordine de nedescris. Gând la gând, idee la idee, dorință la dorință, vis la vis. Să știi că există și astfel de bărbați și nu-s deloc puțini – cei care au răbdare cu tine, cei care vor face ce le stă în putință pentru a te vedea zâmbind, știind că și tu vei face la fel atunci când va fi cazul.

Îl vei găsi pe cel care te va scăpa grijile cotidiene, de certurile ori vorbele apăsătoare ale celor din jur, pentru că vei ști că orice ți se va întâmpla, când vei ajunge acasă, cele două brațe te vor ține în brațe și te vor face să te simți în siguranță.

Vei găsi bărbatul alături de care sexul va fi un sport de performață, lăsându-te ostenită și cu un zâmbet de satisfacție pe chip!

Răbdare! Îl vei găsi pe bărbatul care te ajută să slăbești!

P.S.: te asigur că-s mulți astfel de bărbați, însă doar nu ți s-au arătat! Toate la timpul lor!