În viața asta, există șansa, nu riscul, să dai peste un bărbat care te distruge. Știu că nicio femeie nu își dorește asta, însă citește, te rog, mai departe. De fapt, sunt sigur că vei întâlni la un moment dat un asemenea bărbat. Să nu te ferești de el, să nu îl dai la o parte, ci să îi mulțumești Universului că ți l-a scos în cale.

Vei întâlni un astfel de bărbat, care îți va distruge fiecare temere ce te îți provoacă mii de gânduri, sute de momente când eviți și zeci de nopți nedormite. Îți va distruge rând pe rând, lucrurile negative ce ți s-au așezat, asemenea prafului, pe suflet și, în cele din urmă, va reuși să îi redea strălucirea de odinioară. Îți va distruge fiecare concepție greșită despre ce însemni tu, despre ceea ce crezi tu că te definește. Și vei fi așa linișită apoi.

Vei întâlni un bărbat care îți va distruge toate amintirile nasoale ce ți se trag de la foștii tăi. Iar în locul lor va construi un viitor așa cum îți doreai tu, cândva. Va construi cum știe mai bine un viitor doar pentru voi. Ba chiar va construi un Univers în care tu îi vei fi centrul. Îți va distruge cu totul nesiguranța că va veni momentul când te va înșela cu una care are sânii mai mari sau fundul mai rotund. Îți va explica, asemenea unui copil, că el are ochi doar pentru tine. Îți va spune atât – cuplurile reușite au ochi doar unul pentru celălalt.

Vei întâlni un bărbat care va distruge toate obstacolele ce stau în calea fericirii voastre. Oricât de greu i-ar fi, oricât ar asuda, nu se va da bătut. Pentru că el distruge ce alții au construit totul greșit. Iar după ce-a distrus, el construiește punând câte-o cărămită la fundația împlinirii.

El va distruge tot ce te face nefericită, pentru că atunci când zâmbești, când ești calmă, când dormi ca un copil, el simte că și-a atins scopul. Acela de a te face o nouă femeie, acela de a te susține pe tot acest drum, uneori prea greu să fie dus de unul singur.

Tu să-l iubești. Să nu fugi de el.