Găsește-ți un om doar pentru tine care să se muleze după forma sufletului tău, care să îți ridice colțurile buzelor în zilele cu nori și care să-ți pună iubire-n privire. Să-l găsești și să-l iubești necontenit din tot sufletul tău de femeie. Să-l găsești și să-l lași să te facă să-ți pierzi mințile ziua și noaptea.

Găsește-ți un om doar pentru tine care să-ți fie adevăr când totul în jurul tău e minciună, să-ți fie țărm când te scalzi în mări învolburate, să-ți fie liniște când totul în jurul tău este un sunet de nesuportat, să-ți fie limită când nu știi unde să te oprești, să-ți fie confident astfel încât să-ți descarci sufletul ori de câte ori dorești să pierzi din greutate. Desigur, din greutatea sufletului care atârnă mult mai greu decât kilogramele.

Găsește omul ăsta și lasă-l să te descopere, fărâmă cu fărâmă, centimetru cu centimetru, temere cu temere, bucurie cu bucurie, surâs cu surâs, în fiecare dimineață, prânz și seară. Nu-ți feri de el calitățile ori defectele, ci lasă-l să le cunoască așa cum sunt. Omul tău te va iubi așa cum ești, cu bune, cu rele, cu nebunii de femeie aflată la menstruație, cu fericirea pe care o aduce simpla ta prezență în viața lui.

Găsește-ți un om în ale cărui brațe să te simți ca-ntr-o cetate – protejată și regina inimii lui. Aceleași brațe puternice să te ridice atunci când cazi, să te sprijine când ai nevoie, să te mângâie după o zi grea. Găsește-l pe cel în ale cărui brațe se nasc dorințe și, mai apoi, se împlinesc negreșit.

Găsește un om care, cu o simplă îmbrățișare, să te facă să simți că trăiești. Cu un simplu zâmbet, să-ți lumineze ziua. Cu o simplă vorbă, să alunge norii ce stăteau să se abată peste tine.

Găsește un om – omul tău – care să considere prezența ta în viața lui drept un dar divin, un dar al universului și care să aibă grijă să nu te piardă printre degete.

Găsește-l pe cel alături de care vei îmbătrâni frumos!