Poate că te bucură urarea asta – să ai parte de curve! N-o spun ca și cum ar fi ceva rău, căci nu-i treaba mea să decid dacă ție îți este rău ori bine cu ele lângă. Și nici nu îți doresc răul, așa cum poate că ți se pare.

Îți doresc să ai parte doar de nenorocite! De curve, cum le spui tu.  Îți doresc să fie curve d-alea care-ți rup în două tot ce apucă – mintea, sufletul, penisul –  și apoi le aruncă la gunoi, căutând un altul căruia să-i aplice tratamentul de mai sus. Să dai de curve care te fac să scoți mulți bani din portofel, să gâfâi după cât ai alergat după ele, să îți intre în vene și să te bage când au ele chef în sevraj. Oricât de bărbat ai fi tu, oricum îți vor da ființa peste cap! Îți doresc curve inteligente, nu centuriste!

Poate că după ce-o muști, îți dai seama că din gramada aia de bani aruncați aiurea, ai fi putut să-i iei un simplu trandafir într-o zi oarecare. Așa, cât să o surprinzi plăcut! Și poate-ți mai rămâneau și de-o cina-n oraș, o dată la trei luni, care, oricum, era mai ieftină decât sticla de Moet băută alături de curva care te-a găsit – oricât de mult îți place, curvele astea te găsesc ele pe tine, nu tu pe ele, chiar dacă te lasă să crezi asta.

Poate așa vei învăța să apreciezi femeia care are grijă de sufletul tău ca de ochii din cap. Poate că nu te vei mai simți controlat când te întreabă ”Ce faci? Cum ți-a fost ziua?” și poate realizezi că-i pasă de ce se întâmplă cu tine.

Poate așa vei înțelege că în viața unui om nu intri cu bocancii și nu lași dezastru în urma ta – poate că vei avea măcar bunul simț să ștergi urmele ce mai pot fi șterse. Dacă te primește înapoi, e naivă, dar și așa, naivă fiind ea, poate că, de data aceasta, o vei respecta atât cât merită.

După ce te arde o curvă, poate-ți dai seama că futaiul era mult mai bun când era inclusă iubirea, căldura femeii alături de care, până nu demult, împărțeai patul. Și poate te vei convinge că sexul c-o curvă costă bani și nu te-alegi mai cu nimic. Sexul cu femeia iubită e gratis și primești multe bonusuri. Dar tu ești prost, de aia îți doresc să te arzi c-o nenorocită!