În viață, vei cunoaște mulți bărbați, iar unora le vei permite să te cunoască în amănunt, frântură cu frântură, colț cu colț, teamă cu teamă, bucurie cu bucurie. De multe ori, probabil, vei simți că l-ai găsit pe bărbatul vieții tale, pentru ca, mai apoi, să vezi cum visul tău începe să se dărâme pe zi ce trece. Dar, te rog, nu te speria! Este normal să se întâmple așa, crede-mă!

Până să îl întâlnești pe acel bărbat care știe cum să aibă grijă de comoara pe care o porți în piept, vei întâlni mulți, foarte mulți fraieri! Și de la fraierii ăștia, vei avea doar de învățat dacă alegi să iei fiecare întâmplare ca o lecție.

Vei învăța că respectul se câștigă în timp, faptă cu faptă, vorbă cu vorbă, atingere cu atingere. Și se pierde extrem de ușor, încă de la primele semne. Vei ști că nu trebuie să accepți mitocăniile lui doar pentru că îți pasă de el. Dacă și lui i-ar fi păsat, poate că n-ați fi ajuns aici.

Vei învăța că nu există conceptul de „nu am timp de tine acum”. Cui îi pasă, își face timp de oamenii dragi. Nici job-ul, nici ieșirea la bere, nici orice alt motiv nu este suficient de puternic pentru a justifica faptul că trebuie să aștepți la coadă pentru a ți se acorda atenție.

Vei învăța că vorbele sunt frumoase, dar înșelătoare. De aceea vei fi mai atentă la fapte. Și, să știi, uneori, tocmai asta te va feri de un dezastru … emoțional.

Vei învăța, de asemenea, că o relație înseamnă doi, că nici tu, nici el nu sunteți mai presus. Amândoi veți renunța la egoism pentru binele comun. Și o veți face pur și simplu, nu ca și cum ar fi ceva programat.

Și, să știi, cu fiecare fraier care îți este scos în cale, ești mai aproape de bărbatul pe care îl aștepți și care te așteaptă cu brațele larg deschise!