Cred că sunteți conștiente că bărbații, asemenea voastră, au nevoie de iubire. Pentru a funcționa, pentru a putea duce orice luptă vor fi obligat să o poarte – în numele vostru sau în numele lor.

Nu suntem făcuți din cărămizi, frumos așezate și imposibil de dărâmat. Este doar un mit, în cazul în care ai auzit asta. Nu suntem nimic altceva decât un trup în care zare un suflet. Și, vedeți voi, ca orice alt suflet, și al nostru, deși poate n-o recunoaștem, are nevoie de căldura altuia, are nevoie de atingerea gingașă ce vă este caracteristică, are nevoie de înțelegere atunci când totul pare de neînțeles.

Avem momente grele, în care, deși iar n-o recunoaștem, ne-am dori să fim în brațele voastre, ale femeilor pe care le iubim cu atâta pasiune. Și asta nu înseamnă că fugim de probleme, că suntem lași sau că renunțăm ușor. Nu! Înseamnă doar că în brațele voastre găsim energia necesară pentru a duce totul la bun sfârșit.

Voi aveți un al șaselea simț cu care vă dați seama când lucrurile nu sunt în regulă, chiar dacă noi negăm evidentul. Cumva, parcă ne este rușine să ne deschidem cu totul în fața voastră. Și, atunci, avem nevoie de o femeie care să știe să ne asculte, care să știe când să ne susțină, când să ne certe și când să ne laude. Și poate părea pueril, dar cred că aceleași nevoi le aveți și voi.

Bărbații care, la rândul lor, vă iubesc trebuie iubiți bine! Nu trebuie lăsați singuri, sub sloganul „E bărbat, trebuie să se descurce!”. Și nu neg că s-ar descurca și singuri, dar astfel ce rol ați mai avea în viața lor? Și, să fim serioși, nu credeți că în doi orice obstacol este mai ușor de trecut?

Fiți iubitele asemenea lor – bune, îngăduitoare, reci când trebuie să fiți reci, calde când trebuie să fiți calde!