Mâine este prima zi de primăvară, acel moment când totul renaște, când totul capătă strălucire, când totul parcă revine la normal. Și, tot mâine, și iubirile renasc.

De sub stratul de zăpadă, obosite de ger, se arată firave. Vom vedea din ce în ce mai mulți oameni care se țin de mână, ca și cum nu și-ar mai da drumul vreodată. Vom vedea îmbrățișări sub copaci înfloriți, acompaniate de sunetul păsărilor. Vom vedea sărutări furate și priviri pline de înțeles. Cred că primăvara suntem cei mai frumoși oameni.

Sub razele soarelui, vom vedea oameni care se plimbă fără a mai fi grăbiți, de parcă tot timpul din lume le-ar aparține. Probabil, însăși primăvara se cere a fi admirată în schimbul lucrurilor pe care le oferă.

Așadar, mâine ia-ți jumătatea de mână și cutreierați toate locurile ce vă amintesc de voi. Bucurați-vă de tot ce este frumos asemenea copiilor. Lasă-l să îți ofere flori, iar tu oferă-i o îmbrățișare călduroasă. Lasă-l să îți pună în piept mărțișorul, iar tu sărută-l ca și cum ai fi așteptat de ani de zile s-o faci. Mâine fiți tot ceea ce n-ați apucat să fiți – fiți cei mai bun prieteni, cei mai pasionali amanți, cei mai dedicați iubți.

Primăvara are puterea asta – de a scoate din oameni tot ce este mai bun, mai sincer, mai profund, mai delicat. Nu știu de ce toate acestea se întâmplă tocmai în anotimpul renașterii.

De mâine, renasc toate sentimentele pe care le purtați, pe care, până acum, le-ați ascuns, poate, de teamă ca cineva să nu vi le ia. Totul va înverzi, înflori, înmuguri și, odată cu natura, renașteți și voi.

Iubiți! Iubiți-vă!

Și fiți asemenea unei primăveri pentru persoana care vă așteaptă acasă, cu nerăbdare!