Vine o zi, poate chiar o duminică, și, după multe căutări, eșecuri, amăgiri, găsești bărbatul căruia îi vei schimba viața, pentru că ești cel mai bun lucru ce i s-a întâmplat.

Vei simți cum, prin fiecare atingere, vei fi tot mai aproape de fericire. Acea fericire la care visai, cea pe care ai văzut-o de atâtea ori în jurul tău, însă nu ai simțit-o vreodată. Până acum, când lângă el te simți mai puternică și vie decât ca niciodată.

Îi vei pune în ordine întreaga lui viață, indiferent cât haos avea atunci când l-ai văzut pentru prima dată. Ai puterea asta, căci este făcut pentru tine. Și tu, fără dubii, îi ești asemenea. Cumva, viața a ales să vă scoată unul în calea celuilalt și să vă ofere ceea ce căutați cu atâta ardoare.

Și, de fiecare dată când îl vei privi, îți vei da seama cât de mult a contat prezența ta, cât de fericit este cu tine, cât de recunoscător este pentru tot ceea ce trăiți. Într-un final, și-a găsit jumătatea. Și liniștea. Iar tu ce îți poți dori mai mult când deja ai totul?

Bucură-te că i-ai pășit în casă, așa cum nicio altă femeie nu a reușit. Sau, poate, nu a lăsăt nicio altă în casa lui, pentru că n-a simțit că merită să împartă cu ea chiar și cel mai mic lucru. Bucură-te că cel mai frumos loc, în viziunea lui, este în brațele tale. Niciuna înaintea ta nu a putut să-i ofere căldura de care avea atâta nevoie să se simtă viu.

Da, ai puterea asta asupra lui – de a-i schimba viața și a îl face fericit chiar și cu cel mai mic gest. Să-i rămâi mereu jumătate, așa cum și el îți va fi completare. Pentru întreaga viață, cel mai probabil.