Draga mea, știi ce-mi doresc de la tine de Crăciun?

Nu ceasul pe care l-am văzut ieri, nici pantofii, nici cămașa aceea albă ori vreun joc pentru consolă. Nu-mi doresc să îți tocești tocurile prin magazine, căutând cadoul perfect. Nu are sens să bați mallurile pentru ceea ce este chiar lângă tine.

Lucrurile se strică. Uneori, același lucru se întâmplă și la oameni. Dar, înainte de toate, îmi doresc de la tine să rămâi aceeași femeie, plină de farmec, bunătate, agilitate și inteligență. Îmi doresc să nu îți treacă termenul de expirare niciodată, să rămâi aceeași femeie bună de savurat oriunde și oricând. Înțelegi tu la ce mă refer.

Îmi doresc de la tine să îmi permiți, în continuare, să lupt pentru tine așa cum știu și, de cele mai multe ori, cu mine. Să devin bărbatul perfect pentru tine, chiar dacă nu vom trăi împreună până la adânci bătrâneți. Atât cât ne este să fim, vreau să fie frumos. Cât mai frumos. Îmi doresc să îți păstrezi același mod în care obții succesele, necălcând pe alți oameni pentru binele personal, ci ajutând și știind că întinzându-le o mână câștigi mai mult decât succes. Câștigi omenie.

De Crăciun, îmi doresc să-mi fii aproape. Să-mi fii confidentă, iubită și amantă. Îmi doresc, din suflet chiar, să mă ierți pentru momentele în care nu am fost bărbat. Mai rătăcesc și eu. Îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare!

De Crăciun, îți mai doresc să mă ai pe mine ca iubit.