Ai lângă tine bărbatul despre care crezi că va șterge din sufletul tău toate urmele foștilor tăi, pentru că niciunul nu te-a iubit așa cum o face el. Și pe niciunul nu l-ai dorit așa cum l-ai dorit pe el. Deși a pornit ca o joacă de copii, ați ajuns să împărțiți viața ca doi oameni mari, dornici să clădească un viitor care să vă cuprindă pe amândoi.

Însă orice relație are nevoie, dincolo de momentele de liniște, și de momente, așa, ca sarea și piperul. Altfel, riscați să vă plictisiți. Iar, uneori, plictiseala omoară toate sentimentele dintre doi oameni.

Așa cum și ție îți place să fii provocată, incitată, excitată, și el are aceleași plăceri. Și, cumva, trebuie să îi găsești butoanele potrivite, ce îi vor aduce plăcere în stare pură.

O conversație interesantă, care să îl aprindă, poate fi începutul. Când l-ai cucerit cu mintea, ești aproape de a-l cuceri definitiv și irevocabil. Să știi că creierul bate fundul, la orice oră din zi sau noapte.

Când apelezi la feminintate, nu la vulgaritate, ai toate șansele să îl provoci să te vrea din ce în ce mai mult. Știe că vulgare sunt multe și nici greu nu este să fii așa. Însă prea puține știu să mai fie feminine, să fie așa, ca pâinea caldă. Și, desigur, poți păstra vulgaritatea pentru momentele când sunteți doar voi doi … și luna.

Dacă el este ceea ce îți este destinat, va iubi femeia din fața lui atunci când aceasta va avea atitudine. Pentru că felul tău de a fi este ceea ce l-a făcut să te dorească atât de aprig.

A incita nu ține de sex în mod neapărat. Până a ajunge în pat, mai treceți prin multe momente. Și cred că tocmai aceste momente vă țin împreună. Nu le neglijați, pentru că, într-o zi, s-ar putea să regretați că n-ați transformat micile bucurii în unele mari, de care să vă amintiți cu plăcere.