N-am să îți vorbesc despre cum lucrurile se întâmplă în pat, pentru că sunt sigur că acolo știi ce să faci, te prinzi ce vrea și ce îi place.

Am să îți vorbesc despre acel mod de a fu*e un bărbat atunci când îți face rău. Nu te încurajez să te răzbuni, pentru că știi și tu a cui armă este răzbunarea.

Uneori, se va întâmpla să fii dezamăgită de bărbatul de alături. Lucrurile astea fac parte, în fond și la urma urmei, din dezvoltarea ta ca femeie.

Poate că vei fi înșelată și nu vei ști cum să îi răspunzi. Zâmbește-i atunci când afli ori când îți spune, având mustrări. Arată-i că în acest caz, ușa se va închide definitiv fie în urma ta, fie în urma lui. Știu că te va durea și vei tinde să îi asculți lamentările, dar, de data asta, nu mai asculta nimic. Pășește pe ușă cu capul sus și privirea înainte. Va veni vremea când își va da seama ce a pierdut și vremea când vei realiza că nu te merita.

Poate nu vei fi respectată așa cum trebuie. Să nu duci ulciorul de multe ori la apă, ci să îl lași să se spargă. Cine ține la tine nu te va face troacă de porci de fiecare dată când are ocazia. Din nou, zâmbește-i și spune-i că poate să își introducă acele cuvinte în anus. Sau să îi spune mamei lui cum vorbește cu femeile. Nu este rolul tău să îi înțelegi de fiecare dată mizeriile. Din nou, cu același zâmbet, ridică și lasă-l singur. Într-o zi, își va da seama că vorbele l-au făcut să piardă omul care îl iubea necondiționat.

Poate vei fi mințită de fiecare dată când meriți adevărul, indiferent despe ce ar fi vorba. Să nu te minți că se va opri vreodată șirul minciunilor, pentru că te vei înșela. Spune-i că știi că te minte, chiar dacă o neagă cu vehemență. Apoi, zâmbește și pleacă. Lasă-l să se îmbrățișeze cu minciuna, pe care, aparent, o iubește mai mult decât pe tine. Nu îți consuma timpul să îi demontezi fiecare gogonea pe care ți-o servea atât de liniștit. Nu îți bate capul. Doar renunță să le mai auzi și să îți mai bați capul.

După toate astea, îi va vei rândul să se dea cu capul de pereți. Și, în definitiv, el s-a f*tut singur, greșind fără să îi pese de consecințe. Iar tu, în tot acest timp, vei fi o femeie fericită și liniștită.