Desigur, ceea ce urmează să scriu este doar părerea mea. Poate am dreptate, poate mă înșel. Eu cred că femeile iubite sunt cele mai bine f*tute femei. Și știi de ce?

Pentru că bărbații lor dau tot ce au mai bun când vine vorba despre satisfacerea femeii pe care o iubesc. Și-n pat, dar și în viața de zi cu zi. Vă pot garanta acest lucru! Și, fără dubii, ele radiază de fericire când sunt satisfăcute.

Un bărbat care o iubește pe cea de sub, de peste, din fața lui, nu se va grăbi să termine înainte de a o satisface pe ea. Știind cât contează, n-o va lăsa cu ochii-n soare, în așteptarea marelui moment. Zicala „ce ție nu-ți place altuia nu-i face” se aplică în proporție de 100% în acest caz. Și uite așa femeia este una fericită, primind în schimb ceea ce oferă și ea.

Dacă o iubește, cu siguranță, nu va sări nici peste preludiu chiar dacă spiritele nu sunt foarte înfierbânate, nici peste oral, nici peste alte mici plăceri mai puțin sau mai mult vinovate ale femeii din fața lui. Eu nu am auzit vreodată vreun bărbat care să își iubească femeia și să spună că el nu-i coboară între picioare. Este în legea firii toată treaba asta, să fim serioși! Când iubești perechea de ochi ce te privește cu căldură, dai tot ce poți, tot ce ai, doar pentru a o face fericită. Doar pentru a fi împreună în culmea fericirii.

Cel care iubește nu va pretinde niciodată nimic fără să și ofere. Din nou, și în pat, și în viața de zi cu zi. De fapt, nu va pretinde nimic, pentru că știe că lucrurile vor veni de la sine, în egală măsură. Sexul acompaniat de iubire este, fără discuție, cel mai bun sex din câte există.

Femeile iubite bine de către bărbații lor, pur și simplu, strălucesc după astfel de momente. Ai văzut chipul unei femei satisfăcute de către bărbatul vieții ei? Radiază de fericire. Acolo se întâmplă, după apropierea fizică, și cea a sufletelor. Acolo au loc momentele în care se consolidează relația. Iar, de cealaltă parte, bărbații iubiți de femeile de alături sunt cei cărora le tremură picioarele în timpul unui oral și fac febră musculară după o partidă de sex.

Ține minte – bine iubită, bine f*tută!