A venit NOIembrie, acea lună care este despre noi, despre doi oameni care au decis să scrie un viitor în doi. Sau, cel puțin, eu așa cred. 

Luna asta este despre două lumi care s-au întâlnit total întâmplător, tocmai atunci când credeau că fericirea a devenit străină. Destinul i-a așezat cu mâna, căci așa se întâmplă de cele mai multe ori poveștile cu adevărat de dragoste. 

Timizi la început, încrezători acum. Cu temeri atunci când am decis să împărțim viitorul, însă cu certitudini acum, după ce a trecut vremea peste noi. Cu sufletul gol atunci, însă acum cu el plin de anotimpuri și stări pe care n-am putea să le descriem în cuvinte.

Astăzi, suntem doi oameni care se iubesc atât de mult încât nu le-ar ajunge un infinit. Suntem două povești ce au același început și același final. Astăzi, suntem tot ceea ce am visat la un moment dat să fim. Și am reușit asta fiind împreună și înțelegând că atunci când ceva se strică, nu se aruncă, ci se repară. 

Noiembrie ne-a prins îmbrățișați atât de strâns, încât ne simțeam inimile bătând în același ritm. Nu ne poate desprinde nimeni și nimic, chiar dacă știm amândoi că viața ne poate rezerva și surprize mai puțin plăcute. Noi nu încetăm să credem în noi, la fel cum Noiembrie știe mereu că-i va veni rândul. Avem acea siguranță pe care doar oamenii care (se) iubesc o au. 

Și este așa frumos să știi că ai lângă tine omul în ochii căruia ești perfect fix așa cum ești tu! 

Noiembrie este despre voi, cei care iubiți și sunteți iubiți. Să aveți mereu luna asta în suflet, chiar dacă, poate, vara pare mai prietenoasă. Să țineți minte că este important să fiți unul lângă altul în momentele neprietenoase. Știți vorba aia – când este bine, toată lumea este lângă tine. Când nu, toți fug.