Într-o zi, îl vei cunoaște pe el. Acel el care îți schimbă cursul firesc al lucrurilor și ți le așează în așa fel încât să fii cea mai fericită femeie.

Îl vei cunoaște pe acel el care nu îți va căuta perfecțiunea, ci îți va iubi defectele. Și le va pune în valoare, făcându-te să înțelegi că și ele, alături de calități, de fac o femeie frumoasă. Și atunci nimic din ce nu îți place la tine nu va mai conta. Și vei înțelege tot ceea ce te-ai chinuit să înțelegi în privința ta.

Cu el, inima îți va bate de două ori mai repede, ochii îți vor străluci asemenea stelelor, îmbrățișările îți vor părea mai calde, iar sărutările mai pătimașe. Toate aceste lucruri se întâmplă pentru că el, spre deosebire de alții, a găsit drumul spre sufletul și mintea ta. Desigur, a găsit drumul pentru că a avut curajul și dorința de a te explora în totalitate, neoprindu-se la lucrurile superficiale.

Într-o zi, alături de el vei putea să înfrunți orice obstacol îți va ieși în cale, pentru că, în doi, orice rău poate fi înfrânt. Va avea grijă de tine mai mult decât va avea de el, pentru că știe că și tu vei face la fel, amândoi fiind conștienți că o asemenea iubire vine o singură dată în viață.

Ziua în care îl vei cunoaște pe el va fi ca o a doua zi de naștere. De ce? Pentru că, din acel moment, se va naște o altă femeie, pe care n-ai văzut-o până la el. Și, asemenea zilei tale de naștere, și pe aceasta o vei serba o viață întragă.

Dacă nu a venit până acum acea zi în care ai cunoscut cel mai frumos bărbat, nu va mai trece foarte mult și îți va bate la ușa inimii și te va ruga să-l primești. De fapt, te va face să vrei să-l primești.

Răbdare!

Lucrurile ce îl excită pe un bărbat