Știu, ți-am spus-o de multe ori că mă exciți, însă, de fiecare dată când am făcut-o, nu ți-am detaliat. Și, uite, astăzi, simt nevoia să îți spun pe larg de ce îmi place.

Îmi place cum o faci, pentru că îmi pui sângele în mișcare. Cu fiecare atingere a ta, cu fiecare ocazie când, provocator, îți muști buza de jos și mă privești ca pe o pradă. Da, știm amândoi că uneori eu sunt vânatul și tu vânătorul. Sângele îmi fuge prin vene și atunci când, ușor, îți înfigi unghiile și îți simt dorința de a-mi intra până dincolo de piele. Este modul tău de a-mi spune, însă fără vorbe, că mă vrei în viața ta.

Mă exciți, pentru că lângă tine simt că sunt cu adevărat bărbat. Și nu, nu doar când suntem în pat, dezbrăcați de inhibiții. Și îmi place și modul ăsta al tău de a mă face să simt plăcere. Ai modul tău de a mă face un bărbat responsabil, dându-mi de înțeles că pot face ce vreau, însă orice acțiune are și consecințe. Și, în cazul în care îmi trece ceva nesăbuit prin cap, să fiu pregătit pentru ce va urma să vină. Niciodată nu m-ai obligat să-ți fiu bărbat, pentru că știi că iubirea cu forța este o iluzie ce dispare în scurt timp. Iar eu, pentru că am avut libertatea de a gândi și simți, nu te-am dezamăgit până acum. Și tu știi că nu ți-aș face rău, pentru că lângă tine am totul, trăiesc totul și iubesc totul.

Știi cum mă mai exciți și îmi place?

Fiind puternică. Și, cu toate acestea, rămâi atât de feminină! Îmi place să văd o femeie independentă, alături de care pot construi imperii, umblând prin casă când dezbrăcată, când doar în prosop, când îmbrăcată office. Aș fi vrut și aș fi putut să îți ofer totul, însă, cu o privire tăioasă, mi-ai transmis să îmi scot prostiile din cap. Și, apoi, pe un ton calm, mi-ai spus că atunci când vei avea nevoie de ceva, vei cere ajutorul. Cumva, m-ai pus la punct și asta îmi place!

Am să-ți rămân bărbat. Iar tu ai să-mi fii ultima femeia! Și am să te las să mă exciți, așa cum vrei tu!