Știe să te atingă și la suflet, și între picioare. Îți linge și rănile, și locurile fierbinți. Niciodată nu ți-a zis nu, ci mereu ți-a făcut pe plac. Pentru că te iubește, pentru că de fericirea ta depinde a lui. Pentru că îi place să te vadă cum zâmbești satisfăcută, cum gemi de plăcere, cum îți liniștește furtunile.

Știe să ți-o pună și să îți pună în ordine gândurile, temerile, dubiile. Cu fiecare zi ce trece, îți cunoaște tot mai mult mintea. Cu fiecare noapte ce trece, îți cunoaște fanteziile și ți le împlinește.

Îți pune o mână pe suflet să îți ia oftatul și cealaltă pe sâni să îl simți aproape. Și te mângâie așa cum niciun alt bărbat nu a făcut-o. Îți pune o mână pe frunte și îți alungă gândurile rele și cealaltă între picioare și te udă. Apoi îți sărută fiecare centimetru de piele. Și fiecare atingere a buzelor lui, te exciță și te face să îți dai seama cât de norocoasă ești că îl ai lângă tine.

Chiar și când stai capră, te tratează ca pe-o prințesă. Pentru că, fără să vrei, ai câștigat ținutul sufletului lui. Se mișcă așa cum vrei tu – când ușor, când cu o brutalitate ce nu depășește limitele tale. Și de fiecare dată când te pătrunde, gemi din ce în ce mai tare. Te descătușezi de tot răul de până la el, de tot ghinionul pe care l-ai avut cu cei de dinaintea lui. Și i-ai băga unghiile până în carne, să te asiguri că rămâne doar al tău pentru totdeauna.

Te lasă să și domini, pentru că știe că îți place și ție să stai deasupra, să conduci, să fii șefa aia rea, dar de care ești îndrăgostit nebunește. Te lasă să te miști ca o nebună sau ca o pudică.

Omul tău te excită în toate modurile în care vrei – psihic, fizic, emoțional. Îți dă fiori, îți dă bucurii, îți dă orgasme, îți dă tot ce ai nevoie pentru a fi o femeie fericită.

Să-l iubești!