Să-mi fie cu iertare că vorbesc așa. Na, ce să-mi faci? Așa sunt eu, mai vulgar, pentru că m-am săturat să înfrumusețez ceea ce vreau să îți spun. Și știi că mie îmi place natural, dezbrăcat, fără inhibiții.

Vara asta, draga mea, vreau să te f*t. Și nu neapărat la modul propriu al cuvântului. Pentru că sexul se face indiferent de anotimp. Ci, ca să vezi, vreau să îți dau lumea peste cap, la asta mă refer. În sensul bun, ăla pe care nu le-ai cunoscut lângă un alt bărbat.

Vara asta, vreau să te fac să înțelegi că ochii mei te sorb din priviri doar pe tine. Pentru mine, fără rezerve ți-o zic, ești cea mai frumoasă femeie. Da, frumusețea stă în ochii privitorului. Adică a mea. Nu îmi pasă de altele, căci la ce ai tu ele nici nu pot visa.

Vreau să nu te simți deloc neglijată. Pentru că amândoi știm cât de important este să acorzi atenție celui de lângă. Poate că, până acum, am mai avut momente în care te-am tratat cu indiferență. Să știi că din lipsă de timp, nu din lipsă de iubire. Însă, oricum, nu vreau să găsesc scuze, ci soluții astfel încât să fii fericită.

Vara asta, vreau să îți intru în sânge, din ce în ce mai mult. Să îți devin dependență și să simți că nu poți respira fără mine. Îmi doresc asta pentru că tot ce știu ești tu, trupul tău, mintea ta, felul tău de a fi, temerile tale, calitățile și defectele tale. Eu atât știu – pe tine să te iubesc.

Vreau să nu îți dau posibilitatea să te plictisești lângă mine. Vom face toate nebuniile ce ne trec prin cap, vom împlini toate fanteziile ce ne fierb, vom râde cât n-am râs până acum. Și, să știi, așa vreau să fie până la finalul zilelor noastre.

Da, vara asta, vreau să te f*t într-un alt mod, la care nu te-ai gândit până acum.