Știi că eu mereu am zis ce aveam de spus. Așa am construit relația asta – pe sinceritate. Și, da, vreau să te f*t. Dar nu oricum, ci vreau să mă ții minte ca fiind cel mai bun. Știu, poate că am țeluri înalte. Sau poate că nu trebuie să fie nicio concurență.

Însă așa-mi doresc eu. Știi de ce? Pentru că vreau să îmi reții privirea atunci când sunt deasupra, când ești tu deasupra, când stai în genunchi ori îți sunt între picioare. Da, vreau să mă ții minte pentru că nu m-am oprit la un singur orgasm, ci am considerat că meriți mai mult … sau mai multe. De fiecare dată, încerc să îți ofer totul, așa cum o faci și tu. Vreau să îți rămână pe păr urmele mâinilor mele ce ți-l răvășesc în astfel de momente. Vreau ca urmele palmelor mele să-ți rămână pe fese. Toate să-ți aducă aminte de mine. Oriunde te-ai afla să-ți aducă aminte de noi.

Ți-am zis că nu sunt Casanova ori Don Juan, așa că nu începe cu prostiile! Ți-o spun fără perdea: vreau să mă ai în tine – la propriu și la figurat. Vreau să te simt caldă și umedă, cum tremuri de plăcere. Ne cunoaștem atât de bine încât ar fi păcat să ne pierdem – ne știm privirile ce ne cheamă în dormitor, ne știm privirile ce ne trădează teama ori supărarea, ne știm fiecare centimetru de piele, fiecare terminație, unde să insistăm pentru o plăcere maximă, cât de adânc, cât de repede, care poziții. Oh, cât de bine ne știm!

Și încă ceva – îmi place să te văd zâmbind și să fumez cu tine țigara de după. Să te privesc cum îți tremură picioarele. Și nu de frig. Nu te pot ține o noapte trează, dar cred că acele momente îți sunt suficiente. Da, îmi place și când te atingi și mă ademenești, iar eu cedez, ca un prost, de fiecare dată. Îmi place când mai scapi câte-un geamăt, când te unduiești, când îmi spui să continui, când îmi spui acolo și când urlii că nu mai poți.

Îmi place să te descopăr și cu buzele, și cu limba, cu tot. Și vreau să ți-o pun și azi, și mâine, și de acum încolo.

Să nu uiți asta, iubito!