Poate că îți vine în minte un răspuns simplu și, cumva, logic. Însă sexul nu este suficient, oricât de bun ar fi el. Sexul, de fapt, este o completare a ceea ce se întâmplă pe timp de zi.

Știi unde să atingi o femeie încât ea să geamă de plăcere? Oricât de clișeu ar părea, sufletul îi va aduce cele mai mari plăceri, cele mai mari bucurii, cele mai sincere zâmbete, cele mai calde îmbrățișări. Degeaba o f*ți bine dacă o iubești prost.

Așadar, dacă îți pasă de femeia din fața ta, prima şi prima dată găseşte-i punctul S. S de la suflet. Cu o vorbă, cu o îmbrăţişare, cu un sărut pe frunte, cu o floare, cu o încurajare. Arată-i că o apreciezi şi o accepţi aşa cum este şi că nu vrei să schimbi la ea nimic, ci doar vei încerca să-i explici ce-i bine şi ce e rău pentru ea.

Cum să o atingi? La început încet cât să nu se retragă, pe parcurs poţi să apeşi pedala, să-i dai fiori pe șira spinării, apoi iar încet şi tot aşa. Să nu te simţi aiurea când trebuie să-i săruţi … sufletul. Şi ştii că o atingi bine atunci când spatele i se arcuieşte de la atâta plăcere, când geme, când iubirea îi înmoaie sufletul, când i se umezesc ochii, când ea străluceşte aşa cum nu a mai făcut-o niciodată, cu nimeni altcineva.

Fă-o să se simtă atât de bine încât să uite de temeri ori de tristeţi ce-i tăiau cheful … de viaţă. Nu-i lăsa răgaz încât colţurile gurii ei să coboare. Fă-o să geamă pentru că îi dai plăcerea pe care nu a mai avut-o niciodată. Las-o să-şi înfigă unghiile în tine încât să simtă că îi aparții doar ei.

O femeie fericită nu te va părăsi pentru o aparentă fericire. Şi, desigur, combină toate aceste atingeri cu sexul. Când o iubeşti, vei face tot ce poţi pentru a-i oferi femeii iubite maximul de plăcere, i te vei dedica trup şi suflet doar pentru a o vedea zâmbind.