Chiar nu pun preț pe ce poți face atunci când suntem în pat, dezbrăcați. Nu am pretenția să vii cu lecția învățată. Îmi place mai mult să învățăm împreună, pentru că cele mai frumoase descoperiri sunt între două trupuri și două suflete. Iar dacă am zis ceva greșit în cele de mai sus, îmi asum riscul. Îmi place să cred că iubirea este completată de sex.

Nu îți face griji că nu ești expertă. Nu am căutat o femeie expertă într-ale sexului. Și, eventual, o femeie care iubește ca la carte. Care știe că după sex, urmează dragostea. Și, cred eu, în viața oricărui cuplu este mai multă dragoste decât sex. Ca să fiu sincer – degeaba mă f*ți de îmi sar capacele dacă mă iubești în cel mai prost mod. Sau chiar deloc. Știi, este fix zero că mă dezbraci de haine în câteva secunde, iar de lucrurile sufletești deloc.

Degeaba îmi dai senzații tari când ești deasupra, când îmi împlinești fantezii, dacă nu am cu cine să povestesc despre mine, despre ceea ce mă macină, despre lucrurile la care visez, despre succesele mele ori eșecurile răsunătoare. Degeaba, să știi. Fiind bărbat, să știi că pot fi mulțumit ușor în pat. Însă, când vine vorba de dragoste, sunt la fel de pretențios ca tine – vreau totul sau nimic.

Și, încă ceva, iubirea nu o putem învăța. Că asta se simte și nu se poate exersa. Singurul mod prin care poți „practica” iubirea este doar prin a face fix ce îți spune inima. Și ce îți spune inima nu poate fi îmbunătățit într-un mod forțat. Dacă nu mă crezi, încearcă să iubești cu forța și spune-mi dacă poți așa ceva.

Da, vom învăța împreună ce ne place în pat, ne vom face și împlinii tot felul de fantezii. Vom avea orgasme, atâtea câte ne vom dori. Dar, draga mea, iubirea, iubirea să o facem bine, la ea să ne pricepem.