Se întâmplă ca, în viața ta, să intre un bărbat care nu îți murdărește sufletul cu noroi, care nu îți produce haos printre gânduri și sentimente, care știe unde și cum să te atingă. Bărbatul pentru care a trebuit să rabzi mulți alții care nu te meritau.

Este un bărbat bun, așa, ca pâinea caldă. Un bărbat a cărui simplă atingere îți alungă cele mai complexe temeri. Simplul lui zâmbet ia locul cafelei și îți oferă o zi plină de speranță. În lumea asta, există mulți bărbați buni, să știți.

În viața ta va intra un bărbat care nu îți dărâmă ușile sufletului, ci le deschide ușor, atât cât îi permiți tu. Are răbdare pentru că îi pasă de tine. Și știe că, de fel, graba strică treaba. Iar atunci te lasă pe tine să îi porți, să îi ghidezi pașii siguri prin universul tău. Acel univers pe care îl protejezi cu grijă de când te știi. Va fi mereu deschis în fața ta, asemenea unei cărți. Te va lăsa să-l răsfoiești și nu-i va fi teamă că ai putea găsi ceva ce nu ți-ar plăcea. Pentru că este sincer, fiind conștient că sinceritatea este la baza cuplurilor reușite. Și a celor fericite.

Te va susține în ceea ce faci, atât timp cât îți face bine. Iar, uneori, te va lăsa să dai cu capul de pragul ușii, cât să realizezi singură ce este bine și ce este rău. Da, va fi mereu în spatele tău, pentru a te ridica. El nu îți impune nimic. Iar tu, la rândul tău, îi vei oferi totul. Pentru că merită totul. Și o faci din suflet, din iubire, din grijă. Și din respect.

El nu va fi un simplu bărbat pe care îl vei ține minte o noapte, o lună, un an. Va fi bărbatul pe care îl vei ține minte o viață. O eternitate. O clipă ce durează ani lumină. Îl vei iubi așa cum, poate, nu te iubești pe tine. Știu, sună nebunește, dar iubirea nu cred că se încadrează în normalitate.