Băi, și nu-i vorba despre ce se petrece în pat, pe masă, pe canapea, pe podea. Nu, că asta nu aș avea de unde să știu cum și ce îți face. Sper doar că, din punctul ăsta de vedere, vă simțiți ok.

Însă, în viața asta, cred că vei da peste câteva tipuri de bărbați care te vor f*te și la cap, și la suflet. Știu asta pentru că, cred, am fost în aproape fiecare ipostază pe care o voi descrie mai jos.

Vei da peste un bărbat care îți va f*te nervii, de fiecare dată când îți va spune că ceva nu îi convine la tine. Orice vei face, probabil, nu va fi niciodată suficient de bine pentru el. Și, te asigur, mereu va găsi un motiv de care să se lege, oricât de mic, neînsemnat ar fi. Așa-i el, veșnic nemulțumit. Așa-i el, crezând despre el că este perfecțiunea întruchipată. Doar că niciodată nu s-a uitat în oglindă pentru a se convinge că se înșală.

Vei da peste un bărbat care se pune pe el pe primul loc, tu devenind o cantitate neglijabilă, o extensie a lui, o semi-nulitate. Nu va conta ce simți, cum simți și de ce simți ce simți. Nu ești suficient de importantă încât să-și întoarcă privirea către tine. Și, da, sunt sigur că lucrurile astea îți vor cam terfeli sufletul. Pentru că, de la un punct, încep să doară din ce în ce mai tare.

Vei da peste un bărbat care, fără nicio explicație, se desparte de tine. Este genul de individ care nu are suficientă coloană vertebrală să își asume chiar și cel mai serios motiv ce a dus la separarea voastră. Și nici măcar nu se chinuie să găsească cel mai hilar motiv, cât să nu rămâi, așa, perplexă. Știu, ai să îți faci multe filme, ai să îți pui multe întrebări la care vei căuta răspunsuri. Și te vei consuma, iar asta știu că-ți f*te iar sufletul. Și capul.

Vei da peste un bărbat care consideră că este foarte în regulă să mai flirteze și cu altele. Iar el te va acuza că ești prea geloasă, când tu vei încerca să îi explici că așa ceva nu se face când îți pasă de cel de lângă. Și te vei chinui să îi argumentezi, să îi explici, să îi desenezi încât să înțeleagă nebunul că nu este corect față de tine. Și n-ai să poți. Și iar sufletul și capul tău au de suferit.

Vei da peste tot felul de bărbați căroa nu le va păsa de tine. Peste ăștia să dai cu mașina, parcă așa merită. Dar, te rog, n-o face. Într-o zi, va ajunge la tine omul tău și toate astea nu vor mai conta.