Poate că, de câteva ori, ai fost pusă în fața faptului împlinit – de a-i da lumea peste cap bărbatului pe care sufletul tău îl venerează. Uneori, ți-a ieșit. Alteori, a fost un mare, mare fail. Și, ca orice om, îți pui întrebări atunci când nu-ți reușesc lucrurile. Probabil că te-ai întrebat ce trebuie să faci pentru a cuceri un bărbat. Ei bine, eu cred că nu trebuie să faci ceva anume – niciun ritual Voodoo, nicio vizită la vrăjitoare, niciun acatist dat.

Nu ai nevoie nici de cel mai lucrat corp, nici de cel mai nobil suflet, nici de cea mai râvnită poziție socială, nici de cel mai bogat vocabular. Astea nu te fac mai femeie decât ești. Să ții minte că femeie te-ai născut și, în niciun caz, lucrurile anterior menționate nu îți oferă în mod garantat vreun plus de feminitate, de atracție, de caracter. Continuă să fii tu, cea cu zâmbet cald, cea care pășește calm, dar sigur, cea care știe ce vrea de la viață, cea care este într-o continuă evoluție și cred că va fi un punct de plecare înspre a fi plăcută de cel căruia i-ai pus „gând rău”.

Bărbații se prind când îi minți. Știu, nu îți spun din prima, ci după vreo câteva nopți petrecute în pat. Da, uneori, suntem oportuniști. Și, cumva, cred că este schimb pe schimb – ea minte despre ceea ce este, el o minte despre ceea ce vrea. De asemenea, bărbații știu că dincolo de machiaje complicate și haine fancy, există un suflet cu defecte și calități, cu temeri și lupte interioare, cu dorințe, visuri și fantezii. Cei întregi la cap vor aprecia cel mai mult o conversație despre ceea ce ești, despre ceea ce vrei să devii. Ține minte – despre ceea ce te definește, nu despre ce vrei să pari!

Asemenea vouă, femeilor, bărbații se cuceresc în diverse moduri. Scoate-ți din cap  toate filmele despre ceea ce ar trebui să pari în fața lui! Fii tu și, într-o zi, vei întâlni acel bărbat care te va lua de mână și te va face fericită! Tot el te va strânge în brațe și nu îi va păsa dacă ești în pas cu moda, dacă ai mai pus un kilogram, dacă ai mâncat ciocolată după ora zece, dacă ți-a ieșit un coș în vârful nasului.

O ultimă chestie – cine te place pentru ceea ce vrei să pari, cu siguranță, nu te va iubi vreodată. Omul tău te va iubi, așa cum am mai spus, necondiționat.