Poate că ai dat sau va urma să dai peste un tip care vrea cu orice preț să te f*tă. Ai să auzi parcă prea multe promisiuni despre ce vrea de la relație, despre ce va fi el pentru tine, despre ce va face el pentru voi.

Ai să auzi că ești cea mai frumoasă femeie din câte a întâlnit vreodată. Așa i-a spus și celei de dinaintea ta și tot așa îi va spune și celei ce va urma după tine. Ai să auzi că nimeni nu îl înțelege la fel de bine ca tine. Ai să auzi că, de când te-a cunoscut, nu te mai poate scoate din cap și că îi ești mereu gând. Ai să auzi toate astea, nu o să-ți demonstreze nimic din ce ți-a zis, iar când se lasă seara, speră să îți dea chiloții jos.

Unii bărbați ar face orice să te aibă în pat, pentru că, în ochii lor, ești un simplu trofeu, pe care îl vor agăța într-un cui și, de fiecare dată când vor bea o bere cu băieții, te vor povesti ca pe un film porno. Da, este un lucru trist și, poate, incorect. Însă, așa cum știm cu toții, nu trăim într-o lume ideală, unde sinceritatea este brută și mereu folosită. Scopul scuză mijloacele – cam după ideea asta se trăiește astăzi.

Iar când vei simți că te minte, deschide-i ușa și fă-i vânt. O să se întoarcă, cu promisiuni și mai mari, cu acuze prin care îți transmite că i-ai înțeles greșit intențiile. Poate o să te acuze că ești paranoia. Te rog, să nu-i cazi în plasă, pentru că acesta îi este scopul.

Desigur, există și bărbați care îți vor spune toate cele de mai sus, îți vor demonstra cât ești de importantă pentru ei, te vor lua de mână și veți cuceri lumea împreună. Acești bărbați vor fi, probabil, bărbații vieților voastre, vor fi acei bărbați-prinți pentru care ați fost obligate să sărutați broscoii până să-i întâlniți. Pe ei să-i iubiți un infinit.

Pe cei care vor doar să vă f*tă, pe ei să-i abandonați într-un sertar cu rebuturi.