„Aș vrea să mă lingi!”, îmi spune în timp ce lasă prosopul să cadă pe podea. De fel, dorințele ei au fost porunci pentru mine. O iubesc, este singura femeie pe care am descoperit-o centimetru cu centimetru. Este singura femeie care îmi poate cere astfel de lucruri. Și îmi doresc să rămână ultima, pentru că fără ea, toată lumea mea n-ar mai avea sens.

O privesc, iar în tot acest timp, mâinile ei au coborât dinspre sâni, înspre … între picioare. În sinea mea, excitarea se amesteca cu un soi de amuzament. Este prima dată când o văd așa de hotărâtă să mi-o pună. Sau, mă rog, să îi satisfac micile capricii. De fel, ea așteaptă ca eu să iau inițiativă, susținând că îi este rușine să facă primul pas. Și cumva o înțeleg – prea mulți bărbați cred că femeile cu inițiative sunt niște panarame. Ceva mai greșit nu cred că am auzit până acum.

Mă ridic, o iau în brațe și ne îndreptăm spre dormitor. O întreb dacă vrea s-o facem altundeva. Nu, vrea în pat, în patul nostru care a văzut multe, multe lucruri. O pun pe spate și îi surprind un zâmbet larg, zâmbetul de dinaintea climaxului. Un fel de liniștea de dinaintea furtunii. Îi sărut buzele, în timp ce mâinile ei îmi împing capul spre … Calea Lactee.

„Udă-mă!”, îmi șoptește. O întreb dacă a fost vreodată, vreun moment, în care dorințele ei s-au împlinit doar pe jumătate. Dă din cap că nu. Totuși, bine de știut asta, căci eu nu eram foarte sigur! O sărut din nou, iar, cu aceeași mișcare, îmi trimite capul spre mijloc. Pentru a doua oară, evit să-i ajung acolo. O sărut pe gât, știu că o gâdilă și o enervează. Apoi, o sărut pe sâni, pe rând – întâi dreptul, apoi stângul. Apoi sub sâni, iar, în cele din urmă, cobor dinspre abdomen înspre interiorul coapselor. Cu cât mă apropii mai mult, îi aud respirația tot mai grea.

„Aș vrea să mă lingi!”, îmi spune pentru a doua oară.