În sfârșit, la puțin după ce am terminat de scris, a ajuns și Iulia acasă. Am sărutat-o și am întrebat-o cum i-a fost ziua. Mi-a spus că a îndurat plictiseala cu stoicism. Uneori, mă întreb de ce trebuie ca unii profesori să-și facă extrem de plictisitoare cursurile, de parcă încă trăiesc sub oblăduirea marelui Nicu. Păcat de faptul că unii își bat joc de tot ce înseamnă educație!

Așa cum se întâmplă cu cei pe care-i roade lenea, am dat comandă la o pizzerie. După vreo oră ne-a ajuns mâncarea, iar după alte treizeci de minute ne-am așezat în pat și am început să ne uităm la serialul ce a început să ne bântuie timpul liber. Așa-i în studenție, nu? Termini zeci de seriale în cei trei-patru ani.

Însă, odată cu lăsarea serii, hainele au început să dispară de pe noi. Îi simțeam pielea fierbinte, îi simțeam mâinile umblând haotic pe trupul meu. Mă oprește din sărutat și-mi spune că vrea să-mi arate ceva. Dau din cap în semn de încuviințare, timp în care o văd că se retrage spre capul patului și se sprijină de tăblia sa.

Își îndepărtează picioarele, lăsând la vedere centrul plăcerilor. Își umezește degetele, după care începe să se masturbeze, privindu-mă din când în când într-un mod provocator ce mă tulbura de-a dreptul. Cred că este cel mai excitant moment pentru un bărbat.

Își lasă capul ușor pe spate și continuă să își producă singură plăcere. Parcă-n ciuda mea. Din când în când, câte-un deget lua calea prăpastiei, dacă înțelegeți ce vreau să zic.

Cred că unul dintre cele mai incitante momente pentru un bărbat este acela în care femeia se masturbează în fața lui. Să vrei să fii parte din plăcere, dar să știi că n-ai voie – tot ce este interzis este cu mult mai râvnit, nu?

A crescut ritmul cu care-și atingea clitorisul, pesemne se apropia de apogeul păcatului vinovat. Se uită la mine în timp ce ajunge la orgasm, fapt ce m-a făcut să ignor că nu aveam ce căuta în nebunia ei. O trag spre mine, îi ridic picioarele pe umerii mei și o pătrund adânc. Simțeam că dacă nu fac asta, îmi va exploda ceva. Au urmat momente în care totul din jurul nostru a dispărut, rămânând doar corpurile noastre într-un dans erotic, schimbând din când în când priza.

O simțeam tot mai umedă, ceea ce înseamnă că orgasmul trebuie să fie aproape. Foarte aproape. Se pune capră și mă îndeamnă să-mi duc la bun sfârșit treaba.

– fragment din romanul „Jurnalul unui Adam”-