Să o exciți și la nivel cerebral … asta-i treabă de bărbat matur. Dacă mulți bărbați știu să-și vâre o mâna în chiloții femeii, nu toți știu să o satisfacă la nivelul superior. Că-i mai complicat și necesită alt tip de potență de care, să fim serioși, dispun mai puțini decât cei cărora încă li se ridică.

Nu-i deloc simplu să-i duci sinapsele la orgasm, că degeaba tot bagi și tot scoți, dacă-s prostii și chestii ieftine. De ele, e sătulă. De fapt, în cea mai mare parte a timpului, doar de asemenea lucruri a avut parte. Mai rar a întâlnit câte unul care să o dezbrace și intelectual, nu doar de haine.

Trebuie să știi cum să o iei, unde să-i plantezi cuvintele, cum să-i mângâi emisferele – când cea stângă, când cea dreaptă, că-s diferite. Să știi cum să-i vorbești când încă nu ați ajuns în pat. E treabă grea, mon cher!

Trebuie să o atingi cât și cum trebuie. Nu mai mult, nu mai puțin. E nevoie de precizie elvețiană, nu ca-n pat când mai dai pe lângă. Aici, la nivel cerebral, este totul sau nimic. Nu ține expresia ”merge și așa”. Ori poți, ori pleci și te duci la cele mai ușor de satisfăcut.

Să o exciți mintal ai nevoie de tot ce-i mai bun din tine, trebuie să știi cum să potrivești ritmul, intensitatea, strângerile, palmele peste, profunzimea. Trebuie să știi cum să-i sădești pasiunea, dorințele. Trebuie să știi cum să-i explorezi și cele mai întunecate colțuri ale minții, fără să-ți fie teamă că nu vei ști drumul înapoi.

Ei, dacă reușești să o satisfaci, te pot asigura că vei avea lângă tine o femeie de nota zece zero zero. Pentru că o astfel de femeie îți va oferi tot ceea ce ai nevoie – liniște, dragoste, sex și completare.