Pentru a dezbrăca de haine o femeie n-ai nevoie decât de noroc – să te lase. Pentru a dezbrăca de temeri o femeie ai nevoie de o minte brici și un suflet mare – nu toți bărbații se înhamă la a descoperi lumea femeii de lângă.

Așadar, chiar dacă deja ai dezbrăcat-o de haine, căci sexul nu se mai face în noaptea nunții, nu te feri să o dezbraci de temeri – de la teama de gândaci, până la cea de nu o dezamăgi. Oferă-i, pe lângă sex, un cămin, un loc în brațele tale unde se poate refugia ori de câte ori se teme sau are nevoie de-o încurajare.

Dacă tu crezi că femeile sunt slabe pentru că au nevoie de-un refugiu, eu îți spun că sunt doar sensibile, pentru că sunt înzestrate cu simț matern. Ca atare, dacă o iubești, oferă-i siguranța de care are nevoie, iar ea-ți va oferi toată căldura sufletului ei. Să știi că o femeie iubită ca la carte de către bărbatul ei este o femeie care-i va oferi totul fără rezerve, fără proteste sau fără griji – o femeie fericită, pot spune, este o femeie iresponsabilă, dar în sensul bun al cuvântului.

Dezbrac-o de temeri cu mintea și sufletul unui bărbat puternic. Apoi, cu mâinile, dezbrac-o de haine și faceți dragoste. Iubiți-vă ori de câte ori puteți, în cele mai nebunești feluri, în cele mai incredibile locuri și, de fiecare dată, nu vă dați în lături de la nimic atunci când vine vorba de plăcerea celuilalt.

Să f*ți este printre cele mai ușoare lucruri, desigur, dacă ai noroc. Să iubești este destul de complicat, dar, fără discuții, îți aduce cele mai mari bucurii pe care viața ți le va oferi de-a lungul timpului.

Să dezbraci o femeie, să-i privești trupul gol, să i-l atingi, să-l săruți, dar să nu uiți să-i dezbraci, mai apoi, întreaga ființă și să-i demonstrezi că lângă tine nu i se poate întâmpla nimic rău!