Nu cerși atenție! O femeie care cerșește atenția unui bărbat nu este nimic mai mult decât o urmă a demnității. Nu întinde mâna doar de dragul de a primi un gram de vizibilitate în ochii unuia oarecare. Nu te pune în fund pe bordura disperării! O femeie care se cunoaște, care își cunoaște puterea dar și limitările, nu are nevoie ca un bărbat să-i arunce în pălăria de pe caldarâm puțină atenție. Iar noi, ca bărbați, vă considerăm niște măscărici – iar dacă arătați bine, poate că vrem să împărțim (doar) patul cu voi de câteva ori, fiind aproape convinși că, în căutarea atenției, veți pica în plasă.

Nu te dezbrăca cu orice ocazie! O femeie misterioasă atrage mult mai mult decât cea despre care toată lumea știe ce ascunde sub tricoul alb și fusta neagră. Un bărbat va gândi despre o femeie pe care o găsește mai mult dezbrăcată pe Facebook (sau pe orice altceva) că e ușuratică. Uneori se mai înșală. Dar ce transmite o asemenea femeie dacă nu disponibilitate? O femeie care știe că nu este necesar să se dezbrace pentru a atrage un bărbat, este o femeie care va ține de mână o întreagă lume. Dezbracă-te doar în casa unui bărbat, nu în fața blocului!

Nu vorbi ca bărbații! Nu înjura, nu băga, nu scoate, nu trimite în diferite locuri, nu folosi organe ca semne de punctuație. Nu fi vulgară! Nu vorbi ca pe maidan, ci fii o doamnă. Doar tu ai de câștigat. Și adu-ți aminte că penisul este penis doar pentru bărbați – ție îți lipsește cu desăvârșire! Fii feminină!

Inteligența contează! (la ambele sexe) O femeie va reuși să ascundă de ochii bărbatului, unele defecte cu ajutorul inteligenței. Totodată, va stârni interes, dorință, va pune în mișcare tot sângele unui bărbat – ulterior tradus în plăcere.

Nu uita de atitudine! Când te gândești la atitudine, imaginează-ți o femeie care merge pe tocuri înalte cu spatele drept – asta e cea potrivită. Cealaltă variantă este asemenea unei femei cocoșate care se împiedică atunci când tocurile ating piatra cubică din centrul vechi al Bucureștiului.

P.S.: Totuși, să nu fiu ipocrit – nu toți bărbații pun accent pe ce am spus mai sus. Doar cei inteligenți!

Vei înțelege mai bine bărbații dacă vei citi romanul „Jurnalul unui Adam”. Ai transport gratuit dacă îl comanzi de aici – http://bit.ly/2mHu1V0!