Te-am invitat în oraș și, deși nu mă așteptam, m-ai întrebat unde mergem mai apoi – la mine sau la tine? M-ai blocat, ce pot să spun. De fel, trebuie să lucrezi până când ajunge femeia să te întrebe unde vedeți, știi tu, „filmul” ăla. Ți-am zis că îmi este indiferent și că, poate, te cam grăbești. Și n-am spus asta pentru că n-aș fi vrut să te … f*t. Oh, cât îmi doream, doar că m-ai lovit pe neașteptate.

Mă rog, în oraș, mi-ai vorbit, printre alte nimicuri, despre faptul că îți plac băieții răi. Ăia care știu ce să facă atunci când au o femeie pe mână. M-ai intrigat și te-am rugat să-mi explici ce pricepi tu prin băieți răi, să știu dacă mai mergem undeva după vinul ăsta. Mi-ai zis că îți place să se poarte urât cu tine, așa, la mișto, ziceai. Urât în sensul în care să te ducă de la cer până la pământ și invers în câteva clipe. Mi-ai spus că ție îți place aventura, dar, mă întreb ca prostul, oare cât ți-o rezista sufletul la astfel de drumuri amenințătoare. Oare n-o avea nevoie și el de liniște, la un moment dat?

Îmi ziceai că băieților răi nu le pasă unde ești, cu cine ești, mai pe scurt că ei nu sunt câtuși de puțin geloși. Aici, din păcate, nu m-ai nimerit. Că eu, dacă se dă unul la tine, mor cu el de gât. Da, nu te controlez, nu te întreb cu cine, pe unde, cât umbli, pentru că încerc să am încredere în tine. Da, nu mă interesează cu cine vorbești pe Facebook, dar, iartă-mă, nu pot fi băiat rău, așa cum îți place ție.

Mi-ai mai zis că băieții răi, ăștia care-ți plac ție, preferă hard. Aici, într-o oarecare măsură, sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Hai că poate ajungem împreună acasă, la unul dintre noi. Dar, pe final, mi-ai zis că ție nu îți place să faci nimic când faci sex. Te-am întrebat, iar ca prostul, cum vine asta? Mi-ai zis că tu vrei doar să primești plăcere, iar ei să se mulțumească cu ce se aleg din actul ăla.

Debitai tot felul de prostii despre băieții ăștia răi. Nu le mai țin minte, pentru că deja am tras concluzia. Vrei o marionetă cu aspect dur, cât să poți să-l joci pe degete așa cum îți dorești. Și, ca să vezi, încerci să transformi orice bărbat într-o astfel de marionetă prin sex.

Am plătit nota, m-am ridicat și am plecat, lăsându-te singură, dar fiind sigur că vei găsi prostul. Dacă nu astăzi, în viitorul apropiat.

Inspirație – https://www.youtube.com/watch?v=y9ZCptPovnY!