Ți-ai început viața sexuală de ceva vreme. Și ai încercat destui bărbați încât să poți să faci clasamente între ei, să știi ce îți place să ți se facă, să știi ce îți place să faci. Și, pentru că ai experimentat, știi că faci bine ceea ce faci când ți-o tragi. În plus, uneori, ți s-a și spus că te descurci. Și deși n-ai spus-o vreodată, te simți mândră când ți se aduc și astfel de complimente.

Când am zis că ai încercat destui bărbați, nu am spus că ți-ai tras-o cu toată lumea, ci că dintre toți, i-ai ales pe cei mai răsăriți, cu care ai și avut o conexiune, așa, mai inexplicabilă. În plus, orice om ar trebui să se bucure de sex, căci parcă a rămas printre puținele lucruri pe care le facem cu sinceritate și plăcere. Eu, spre deosebire de unii, n-am să mă grăbesc să folosesc jigniri. Iar cei care te judecă o fac pentru că ei n-au ce f*te, și devin frustrați.

Îmi place că nu ai inhibiții, că știi să îți faci nopțile de neuitat. Și îmi place și mai mult faptul că îți place să vezi bărbatul de sub tine satisfăcut. Sunt destule femei care nu se gândesc la bărbații cu care se ard. Da, da, și destui bărbați care dau din fund cinci minute, după care se întorc pe partea cealaltă și încep să sforăie. Sexul nu trebuie transformat în banalitate și, deși este un instinct, nu trebuie să rămâna doar la acest nivel. Sexul înseamnă nu doar satisfacere, ci și creativitate, dorință, pasiune, nebunie, transpirație, orgasm, putere, iubire.

Acum vine problema. După o vreme, povesteai cu cele două prietene bune ale tale despre exepriențele din timpul nopților tale. Cu fiecare cuvânt prin care descriai, simțeai cum te trec fiorii prin corp. Lor le spuneai că dacă nu te f*te bine bărbatul înseamnă că nu te tratează bine. Deși, să fim serioși, nu prea puteai argumenta lucrul ăsta, ci era, doar așa, la nivel de feeling. Aș înclina să-ți dau dreptate, dar, de fel, bărbații își dau silința în pat doar cu femeile pentru care simt ceva mai puternic decât dorința sexuală.

Dacă te f*te bine, dar te iubește prost, crezi că te tratează bine? Dacă te face să te urci pe pereți, dar nu te respectă, tot bine te tratează?

Nu știu ce să zic și, oricum, decizia îți aparține și ție.

Inspirație: https://www.youtube.com/watch?v=y9ZCptPovnY