Îmi trăgeam pantalonii când, de sub plapumă, o aud:

— Nu vrei să rămâi până dimineață?

— Nu! Mă duc la mine acasă, dar mulțumesc pentru invitație!
Niciodată nu am făcut sex altundeva decât la mine acasă. Iar ceea ce tocmai s-a întâmplat mă cam panichează. Ce naiba se întâmplă cu mine?!

— Mâine cred că poți sări peste job. Doar ești șeful lor. Ca atare, poți rămâne aici, îți pregătesc micul dejun, apoi ești liber să pleci. Sau poate vei vrea să mai rămâi, cine știe? continuă ea.

— N-auzi că nu rămân? Nu mai insista! îi răspund aproape răstit.

Simțeam cum îmi ajunge sângele în cap. Simțeam o dezamăgire, însă nu știu de unde se trage. Tot ce-mi trece prin cap este că, pentru prima dată, am ajuns eu la o femeie acasă și nu ea la mine.

— Ok, ok! Ai grijă!

Mă ridic de pe pat, mă încalț și plec val vârtej, lăsând-o în urmă să închidă ușa după mine. Pentru totdeauna, căci, probabil, n-o voi mai întâlni vreodată. Pentru mine, a fost doar o aventură, o altă tipă agățată în club, alături de care am avut parte de o partidă excepțională de sex. Singura schimbare, repet, fiind locul – la ea, nu la mine. Pentru ea, habar nu am și nici că-mi pasă ce voi însemna eu. Așa cum nu mi-a păsat niciodată de cum mă vede o femeie după ce ne-o tragem.
Am sunat la taxi și, după vreo trei minute de așteptare, vocea plictisită îmi spune că vine 666 în alte trei minute. Frate, ce număr! Merg cu dracul acasă, haha! Până vine taxiul, verific Facebook-ul să văd ce naiba mai e nou prin online. Nimic, exact așa cum mă așteptam să fie. Țâțe, funduri, citate din Cioran alături de poze în costum de baie, băieți cățărați pe BMW-uri second hand, cu numere de Germania și alte căcaturi de genul. Între timp, a apărut și 666-le meu.

Ajuns acasă, m-am dus direct la duș, după care m-am aruncat în pat, căci mă simțeam extrem de obosit. Psihic, nu fizic. Fără să vreau, îmi venea doar imaginea ei, a Evei (tipa de la care tocmai plecasem și făcusem sex), în cap. Ceea ce niciodată nu s-a mai întâmplat după ce mi-am tras-o cu vreo femeie.

Când să adorm, îmi vibrează telefonul. Citesc mesajul „Ți-am intrat în sânge. Simt asta!”. Nu-mi aduc aminte când i-am dat numărul, dar, probabil, asta este o consecință a alcoolului. Deși, dacă mă gândesc mai bine, oricât de beat am fost, n-am lăsat numărul unei femei. Tocmai pentru că nu vreau să mă bată la cap.

Și, ca și cum nu ar fi fost suficient, îmi amintesc de vorbele Cătălinei. Să fie, oare, ultima mea noapte de sex și prima de dragoste? Om vedea!

Fragment din romanul „Ultima noapte de sex, prima noapte de dragoste” scris împreună cu Ștefania, deținătoarea blogului https://tentatiileuneieve.com/, roman ce va fi lansat în luna octombrie.