O femeie inteligentă te va satisface zilnic, încât, dacă nu ești cel puțin la fel de bine pregătit, vei obosi și va deveni flască. Mintea, nu te gândi la prostii! Inteligența este diferența dintre detaliu și esență, dintre, vorba unui articol, o doamnă și o proastă, dintre o partidă bună și una fără prea multe artificii.

Inteligența unei femei este exact asemenea poziției sexuale pe care tu, bărbat arzând, o preferi. Și, asemănător vieții din pat, când vine vorba de inteligență este foarte recomandat un 69. Da, da, ai citit bine! Să nu crezi că dacă ești mai puțin viril cerebral, ea se va mulțumi să aibă un orgasm din când în când și viceversa – nici tu să nu te mulțumești cu puțin!

O femeie inteligentă va ști cum să te aprindă, chiar și atunci când locul nu vă permite să vă faceți de cap. O asemenea femeie știe ce vrea de la ea, de la tine și mai știe că frumusețea trupului, odată cu trecerea timpului, va cunoaște legile gravitației. Ea va miza mai mult pe orgasme ale scoarței, decât pe cele de dincolo de fermoar.

O astfel de femeie nu te va plictisi, ci te va determina să vrei să îi cunoști dedesubturile – și pe cele care nu sunt vizibile cu ochiul liber, pe când cea lipsită de inteligență, te va determina să te oprești după momentul euforic din noapte.

Pe o femeie inteligentă nu o duci la orgasm doar de mână, ci trebuie ca înainte și după escaladarea graduală a plăcerii, să o exciți mintal, să îi iei creierul și să i-o pui în diferite poziții, abordând diferite subiecte, fără protecție, până când vezi că i se dilată pupilele de plăcere nevinovată.

Și o femeie cu un creier excitabil, îți va spune că mărimea contează și că, simultan, trebuie să știi ce să faci cu mărimea aia, nu doar să o plimbi în față și în spate. Despre mărimea minții, din nou te-ai gândit la prostii, nu? Și cel mai rău este că în acest caz nu există afrodiziace cu efect rapid, așadar nu te hazarda.