Poate fi orice, dar femeia nu e proastă! De la prostituata care oricum te ciupeşte puţin la bani şi nu-ţi oferă „produsul” pentru care ai plătit, până la femeia care e iubeşte şi se prinde că eşti măgar.

Femeia nu e proastă şi simte, prin metode neortodoxe, zic eu, când începi să te transformi într-un măgar. Ştie să observe mai bine decât ştim noi, îţi vede cămaşa că-i prea bine călcată, că prea te fandoseşti cu părul ăla, că parcă te-ai dat cu prea mult parfum, că ţi-ai luat gumă de mestecat când îi spui că ieşi c-un amic în oraş la o bere şi în capul ei face-o legătură.

Bă, şi cam de fiecare dată are dreptate cu ce simte. Şi, dacă ţi-a mers să o fraiereşti de câteva ori, tot te prinde mă. Fix atunci când te aştepţi mai puţin, te aşteaptă cu bagajele la uşă să-ţi dea cheia de la apartament. Şi n-ar fi o aşa mare problemă că suntem măgari şi mai paştem şi în altă parte, că mai vrem sex şi-n deplasare, dacă nu i-am promite că n-o înşelăm, că n-o vom dezamăgi ca fraierul de dinainte, că noi nu suntem ca cei de care a mai dat şi nu i-au plăcut. Dar o facem, promitem mult şi facem puţin. După o partidă de sex, am fi în stare să-i spunem c-o vindem şi pe mama, doar să nu ne lase. Facem toate aceste promisiuni pentru că altceva nu ştim să facem pentru a o ţine lângă noi.

E nasol când ne batem singuri, când ne dăm autogol crezând că n-o să remarce nimeni. Bă, dacă ai de gând să fuţi, fute mă, dar nu îţi bate joc de sufletul femeii. Dacă vrei să iubeşti, iubeşte. Dacă tot i-ai făcut atâtea promisiuni, fii dracului bărbat, nu un puştan în călduri!

Femeia nu e proastă, mă! O să te creadă o vreme, dar când o s-o vezi la uşă cu bagajele şi spunându-ţi că pleacă la mă-sa, să vezi atunci senzaţii tari!