Nu uita că intri în patul femeii doar atunci când te lasă ea. Iar o femeie inteligentă te va lăsa să-i vezi dedesubturile abia după ce o stimulezi fără să o atingi, dacă înțelegi ce vreau să zic.

O femeie cu ceva-n cap are nevoie de dovezi pentru a trece la următoarea etapă. Patul, pentru ea, reprezintă recompensa pe care ai câștigat-o pe bună dreptate. Nu și-o trage cu toți pierdevară. Pentru că oferă calitate, are nevoie de același lucru de la un bărbat.

Nu vrea să-i pui poftele-n cui, ci să i le împlinești. Nu va rămâne datoare, pentru că nu-i stă în fire. Dacă-i dai, îți va da mai mult decât suficient cât să-și plătească așa-zisa datorie.

Să faci sex, nu-i greu – sunt atât de multe femei ușuratice, pe care le poți agăța fără un efort prea mare. Însă, pe cea inteligentă n-o vei convinge să te lase să-i pășești în dormitor atât de ușor. Și dacă întâlnești o astfel de femeie, cel mai probabil, nu vei face sex. Ci dragoste.

Pe-o asemenea femeie o vei iubi și atunci când sunteți în afara dormitorului. O astfel de femeie îți ridică bărbăția – conotativ și denotativ. De fapt, pe-o astfel de femeie n-o fuți tu, ci te fute ea.

Cu-o astfel de tipă vei avea chimie, zile faine, nopți fierbinți. Pe-o astfel de femeie o vei putea păstra în pat și-n viață doar dacă … doar dacă vei putea fi capabil să o cucerești în fiecare zi.

Să o satisfaci e treabă grea. Degeaba-i tremură picioarele dacă nu-i tremură și sufletul. Ai auzit de teoria formelor fără fond? Ei bine, atunci știi de ce are ea nevoie! Una inteligentă n-o să accepte să fie păpușa gonflabilă a vreunuia-n călduri. Va accepta doar statutul de femeie iubită, apreciată, respectată și tratată cu sinceritate. Altfel, indiferent de coada de bărbați de la fundul ei, va prefera să fie singură, iar dacă are chef de nebunii, le va face cu cap. Cum le va face, doar ea știe.