Să vii val-vârtej acasă, uneori c-un buchețel de flori pentru iubita ta, s-o săruți, s-o întrebi cum i-a fost ziua, dacă a supărat-o ceva, dacă are ceva pe suflet ce vrea să-ți împărtășească. Să mâncați împreună, pe fugă, ca și cum nu v-ar ajunge o viață să vă iubiți. Să vă faceți siesta. Să glumiți, să râdeți zgomotos, să faceți mișto unul de celălalt.

S-o mai plesnești peste fund, așa din joacă. Să-i săruți fruntea, cât să i se mai descrețească de grijile de zi cu zi. S-o iei în brațe și s-o strângi tare la piept. E minunat ca acasă să fie cineva și nu ceva. E minunat să-ți împarți viața la doi, cu bune și cu rele.

Și, desigur, e minunat să ți-o tragi cu dragoste. Să simți fior pe șira spinării de fiecare dată când ești în ea. Să te simți fericit de fiecare dată când are orgasm. Să te simți mândru că te lasă să-i descoperi tot corpul. E minunat să ți-o tragi cu dragoste-n priviri. E de 10 ori mai bun sexul cu sentimente decât sexul ce-i doar un act fizic între doi oameni.

Să o simți umedă, s-o auzi când îți spune că-i place ce-i faci tu acolo jos. S-o simți vibrând de fiecare dată când o privești de la spate. Când e dragoste, ți se zburlește și părul din cap. Pur și simplu, ești aproape de limita nebuniei atunci când ți-o tragi cu femeia vieții tale. N-ai da-o pe nicio alta, orice ți s-ar oferi – senzațiile pe care ți le oferă ea sunt unice și nu pot fi cumpărate.

După ce v-ați f*tut bine, ca doi îndrăgostiți, până la epuizare, să fumați împreună țigara. Să o lași să-și țină capul pe pieptul tău. Să-i fii bărbat și ea să-ți fie femeie. Să știi cum să o iubești, cum să o dorești, cum să o ai și cum să o păstrezi – lucruri pe care doar cei care se iubesc le înțeleg.

Ș-apoi să o săruți de noapte bună – pe buze și pe frunte -, să-i urezi vise frumoase și să o iei în brațe. Iar dimineața să te simți fericit că te trezești lângă ea și să simți că asta-ți ajunge!

Dacă vei comanda cele două volume de aici – http://bit.ly/2lUcps5, vei primi două cadouri și transport gratuit!