Da, gura unui bărbat face minuni – și pentru suflet, fiind ca un pansament, și pentru între picioare, fiind ca o binecuvântare. Un bărbat are în mâinile sale puterea de-a face o femeie fericită. Trebuie doar să vrea!

Pe-o parte, aia mai pură, a sufletului, bărbatul este capabil să înlăture tot ce-i dă fiori de groază femeii, tot ce-i zădărnicește încrederea în ea, tot ce-i produce îngrijorare. Trebuie doar să știe cum să o facă. Gura unui bărbat poate ridica femeia sau, la extrema cealaltă, poate da cu ea de pământ – alegerile-i aparțin lui. Gura unui bărbat, alături de faptele sale, este cea mai puternică armă împotriva depresiei femeii de lângă. De asemenea, tot ea, gura, întruchipează sinceritatea pe care trebuie să o demonstreze un bărbat. Cu gura poți s-o cucerești și cu faptele o poți păstra – era o vorbă: de aia faptele demonstrează de ce vorbele nu înseamnă nimic.

Dacă știi cum să-i vorbești, dacă știi cum să-i demonstrezi, dacă știi când să taci și să o asculți, atunci te numești bărbatul potrivit pentru femeia ce-ți înseninează zilele. Dacă nu, îmi pare rău de ea.

Pe cealaltă parte, aia mai odioasă, localizată între picioarele ei, bărbatul poate să-i aducă fiori femeii, poate să o facă să tremure, poate să o facă să uite de tot ce i s-a întâmplat rău în acea zi. Acolo se află o bună parte din plăcerea unei femei. Acolo se află suma dorințelor nocturne ale unei femei – împlinește-i-le! Nu-i nimic rușinos în a-ți satisface femeia, în a o iubi cu toată ființa ta. Rușinos este să o superi, să o minți, să o înșeli sau să o lași așteptând să se întâmple minunea. Plăcerea ei, strânsul în pumn, unghiile pe spatele tău, țipetele – nimic din toate acestea nu este rușinos.

Bărbate, îi doresc femeii tale să ai o gură ce face minuni, un suflet ce-i poartă de grijă, un respect ce se asigură că nu-i va fi călcată demnitatea în picioare! Toate acestea într-un singur bărbat, pentru femeia pe care o iubești grav!