Fiecare femeie s-a aflat sau se va afla pentru prima dată în același pat c-un bărbat. Și urmează să facă sex. Cunosc câtuși de puțin ce au în cap în acele momente.

Unele abia așteaptă, de parcă ar aștepta trenul spre casă după o lungă perioadă petrecută departe. N-au niciun gând, se lasă conduse de moment, prind din mers cum stă treaba și, dacă au parte de un bărbat răbdător și cu puțină experiență, vor avea parte de o primă dată fericită. Poate și de-un orgasm – depinde de la caz la caz.

Altele se tem de momentul în care el va fi în ea și vor începe să facă sex. Se tem că nu se vor ridica la nivelul așteptărilor, or, bărbatul care are așteptări de la o tipă virgină este prost. Nici maică-ta nu s-a așteptat să știi să vorbești încă din primul minut de după naștere, așadar nu fi idiot! N-o să știe să facă opturi, să se așeze corect în poziție, etc.. Va trebui să fii cel care o învață încet-încet cu ce se mănâncă. Asta dacă știi. Altfel, învățați împreună, ceea ce cred că e amuzant. În sensul bun, desigur.

Unele se așteaptă ca prima dată să doară groaznic, altele să aibă cinci orgasme. Din puțina experiență cu astfel de femei, a fost undeva pe la mijloc adevărul. Nici n-a durut, nici n-a fost fenomenal pentru ea. Dar, am înțeles că, din nou, diferă de la caz la caz.

Draga femeie, nu te aștepta la orgasme fizice când o faci pentru prima data, căci atunci e mai mult orgasm sentimental, senzație că-ți crește inima-n piept. Desigur, dacă vă iubiți. Dacă nu și o faci cu unul la întâmplare doar pentru a scăpa de  virginitate, nu te aștepta la mai nimic. Taci, fă ce ai de făcut, ridică-te și pleacă, iar apoi, a doua zi, vorbește-le prietenelor tale despre asta.

Dar, niciodată, să nu te simți complexată de faptul că nu te pricepi. Serios, nu-i nimic, totul se învață. Bărbații, când au făcut-o prima dată, nu știau unde trebuie să se cazeze, dar noi suntem puțini mai încrezători. Pardon, mai nepăsători de ce impresie lăsăm, mai ales când nu ne pasă și vrem doar să bifăm primul succes.

O să înveți și să domini, și să te lași dominată. Și să stai deasupra, și sub, și capră. O să înveți cum să-l ghidezi pentru a te simți bine și cum să-l faci să se simtă bine.

Ia-ți timp să înveți și învață! E frumos când sexul nu este un simplu du-te-vino, ci o comunicare a trupurilor voastre.

Dacă vei comanda cele două volume de aici – http://bit.ly/2lUcps5, vei primi două cadouri și transport gratuit!