Dragul meu fost iubit, nu mi-am dorit să te pierd pe drum, dar te-ai făcut atât de mic încât te-am scăpat din suflet. Habar nu am unde sau când, cert este că s-a întâmplat. Fostul meu iubit, te-am iubit suficient de mult încât să te las pe tine deasupra – nu doar în pat, ci și-n viață. Se pare că ai cam obosit în poziția aia, căci la scurt timp după ce au început să-ți tremure brațele, ai renunțat. Te-am obișnuit cu prea multă comoditate și ți-am acceptat mereu refuzurile de a mă trata cel puțin așa cum te tratam eu – se pare că dintre noi, eu eram aia naivă.

Și cum ulciorul se mai sparge, te-am vărsat din viața mea. Definitiv, căci apa odată vărsată pe pământ este absorbită de sol și, ca atare, trebuie să te duci din nou la baltă pentru a lua o apă nouă. Apropo, când te iubeam mai mult, te-ai înecat ca țiganul la mal, în loc să profiți de toată gama aia de sentimente. Vorba ăluia ”Păcat! Ar fi ieșit o relație mișto.”, dar tu ai apăsat pe stop ca fraierul și nu știu dacă de teamă sau de neputință – nici nu ar mai conta acum și poate că e mai bine așa.

Te asigur, fostul meu iubit, că nu te condamn pentru că ne-ai dat cu stângul în dreptul atunci când te-ai dus la alta sau atunci când mă ignorai total și aveam impresia că sunt Casper fantoma. Nu pe tine ar trebui să te învinovățesc. Eu sunt cea mai vinovată, eu merit să fiu închisă pe viață sau chiar ghilotinată, gazată, arsă pe rug și pusă în scaunul electric. Am pus ”și” pentru că le merit pe toate odată pentru cât de naivă și credulă am putut fi. Vorbele de mare valoare precum omul învață din greșeli se aplică și la mine. Am învățat să casc ochii, nu doar gura. Pentru această ocazie, îți mulțumesc! Din tot sufletul chiar.

Aaa, să nu crezi că fac pe victima! Nici gând, doar că-mi place ironia – e o nouă plăcere de-a mea, un fel de hobby la fel ca cititul, scrisul, călăritul, etc..

Nu te mai sărut, dar te pup!

Semnat, o Eva.