Pentru bărbați am o întrebare – iubiți femeia pe care o aveți alături sau doar vă folosiți de ea pentru a vă ridica de jos?

Dacă o iubești, știi că nu este sluga ta și nici cățelul tău. Așadar, atunci când îți convine ceva, nu țipa ca un tembel la ea și nu o transforma într-un sac de box pentru croșeele vorbelor tale – mergi la sală dacă vrei să-ți exteriorizezi furia și frustrarea.

Dacă o iubești, știi că trebuie să lași de la tine, să te sacrifici, să fii altruist și să o sprijini atunci când începe să se clatine. Dacă o iubești știi că nu are nevoie de un macho lângă ea, ci are nevoie de bărbatul care o înțelege în fiecare zi și noapte și care, atunci când ea hoinărește singură pe strada Incertitudinii, o ia de mână și o conduce spre casă – are nevoie de un bărbat care să-i arate drumul spre lumină, spre speranță, spre fericire și spre liniște.

Dacă totuși o iubești, mai lasă din pretențiile pe care le ai. Nu-i mai cere atâtea, nu o sufoca cu cerințele tale, ci înțelege că este o ființă care, la fel ca și tine, nu este perfectă – când ai ales-o, ar fi trebui să-ți asumi defectele și calitățile ei.

Dacă o iubești, fă-o să se simtă cea mai frumoasă. Chiar și când nu e machiată ori când se trezește cu părul în enșpe mii de direcții. Dacă o iubești, demonstrează-i că ea îți este suficientă – lasă alte flirturi deoparte și concentrează-te doar asupra ei.

Dacă o iubești, demonstrează-i că poate avea încredere în bărbatul pe care-l ține de mână. Acceptă-i toanele din perioada aia a lunii. Dacă o iubești, nu te supăra pentru fiecare săgeată pe care, uneori, o mai primești fie că meriți sau, pur și simplu, venită din senin – are și ea frustrările ei pe care și le eliberează astfel. Ești bărbat, trebuie să fii puțin-puțin mai puternic ca ea.

Și dacă totuși o iubești, nu o vei vrea doar pentru că este bună la pat sau pentru că te înnebunesc sânii ei. Încearcă să o surprinzi – găsești tu o cale fie că-i pregătești micul dejun, fie că-i duci un buchet de flori sau o ciocolată.

Dacă o iubești, joacă-te cu ea și fii fair-play!

Dacă nu poți face ăstea, las-o să plece. Nu te mai folosi de ea!