Am descoperit că un te iubesc în timp ce v-o trageți este moartea pasiunii. În pat, i-o pui, nu-i faci declarații de dragoste siropoase.

În pat, plesnește-o peste fund, trage-o de păr, bagă-i mâinile-n gât, spune-i chestii pe care nu le poți spune cu altă ocazie, dar nu te apuca să-i spui cât de mult și profund o iubești – lucru probabil luat la cunoștință de către ea, de-a lungul timpului. Și așa o aude zilnic, nu i-o mai repeta și când stă capră.

În pat, cele mai multe femei, vor să audă lucruri interzise – oricum, cât mai puțină vorbărie și mai multe fapte! În pat, vor să te simtă în ele fizic, motiv pentru care te-au lăsat să le dezbraci și să le vezi păsă. Nu ți-au arătat ce au între picioare pentru a te inspira și a scrie o dedicație pe care să o spui când îi ceri mâna.

Când ți-o suge, mai mult ca sigur, n-are nevoie să-i reciți versuri din Minulescu. Vrea să taci, să te bucuri de oral și atât. Când o lingi, n-are nevoie de pauze în care să-i mai faci complimente – are nevoie de toată priceperea ta când ești acolo.

Când îți spune să i-o tragi adânc și să mărești ritmul, ei bine, este singurul lucru pe care vrea să-l faci în acel moment. Să taci și s-o fuți! Să fii înțelept și să i-o pui încât să-i tremure picioarele apoi! Deci, taci! Dacă vrei să o faci să râdă ori să o enervezi crunt și să dai cu libidoul ei de pământ, atunci spune-i c-o iubești în timp ce i-o tragi! Să nu zici că nu te-am avertizat!

Așadar, lasă pe a doua zi siropoșeniile! Spune-i a doua zi că-i minunată ca un ghiocel rărăsit de sub stratul de omăt. Spune-i că-i viața ta, modul tău de viață, aerul tău sau orice altceva-ți mai trece prin căpățână și știi că-i place să audă.

P.S.: știu, există și femei care și-o trag pasional, pe valsuri și versuri de poezii aparținând romantismului clasic. Dar nu despre ele vorbim acum. Nu știu ce să spun despre acel te iubesc.