Dragilor, nu vă mai bateți joc de bărbați! Eu nu neg că unii n-o merită, dar să-i lăsăm pe ăia deoparte. Vă vorbesc despre bărbații ăia frumoși la chip și la suflet, bărbații care, fără ezitare, ar merge până-n pânzele albe pentru voi! Știu, veți spune că nu există, dar să știți că vă înșelați amarnic – dacă nu l-ai întâlnit pe bărbatul ăsta, nu înseamnă că nu există. Nici pe Dumnezeu nu-l vezi, dar s-ar putea să crezi în el.

Așadar, nu vă mai bateți joc de ei! Nu puneți accent pe bogăția bărbatului – dacă aveți împreună suficient cât să trăiți decent, este numai bun. Bărbații, ca și voi, s-ar putea să aibă bogății mult mai mari în suflet. Și, când vi le vor oferi, o să vă facă mai fericite decât orice sumă de bani. Sufletul nu are nevoie de bani pentru a fi fericit. El este alimentat doar de iubire.

Nu-l înșelați cu altul. Dacă nu îl mai vreți în viața voastră, fiți decente și spuneți-i omului în față. Dar nu i-o trageți ca niște femei cu moravuri îndoielnice. Puneți-vă puțin în locul lui – v-ar plăcea? Sunt sigur că nu. Așadar, ce ție nu-ți place, dragă femeie, altuia nu-i face!

Nu vă transformați bărbații în tampoane emoționale – bărbatul trebuie să vă fie sprijin, să vă ajute să treceți peste, dar efortul trebuie să vă aparțină vouă, nu invers. Nu-i îngrămădiți mintea cu fiecare lucru minor, căci nu suntem supereroi, ci pământeni ca voi.

Nu vă bateți joc de bărbatul vostru vorbindu-l de rău prietenelor. Ce-i între voi, bun sau rău, să rămână între voi. Nici el nu va povesti la o bere cu băieții cât poți fi de nenorocită. Dacă te respectă, atunci respectă-l și tu! Împreună construiți, împreună dărâmați.

Și, draga mea femeie, să nu crezi că totul ți se cuvine doar pentru că ești femeie! Să fim serioși! Dacă bărbatul nu-ți poate da tot ce-ți dorești, înțelege-l! Este și el om, ți-am mai zis. Sunt convins și te pot asigura că bărbatul care te iubește dă pentru tine tot ce are el mai bun.

Și, te rog, să nu crezi că cel de peste drum este mai bun! Nu-l cunoști, este firesc să aibă un avantaj superficial în fața celuia cu care ai împărțit binele și răul.

Fii femeie, fă-ți bărbatul fericit și vei fi răsplătită pe măsură!

Un bărbat care te iubește îți va fi mereu aproape de sufletul tău și mereu va încerca să devină mai bun!