Pune-i bine, departe de orice dezamăgire, încrederea în tine. Nu se cade să te joci cu încrederea femeii care se dezbracă în fața ata. Să o dezamăgești, înseamnă să-i furi hainele și să o lași în fundul gol în fața lumii.

Pune-i bine, ferit de orice încălcare, devotamentul tău. Să fii doar pentru femeia ta, zi și noapte dacă o iubești. Să înțelegi că, de la o vârstă, nu mai contează cantitatea, ci calitatea femeii din fața ta. Iar, dacă ai ales-o pe ea să o ții de mână, atunci nu-i da drumul!

Pune-i bine, departe de orice ar putea-o răni, sufletul. Să ai grijă de sufletul femeii tale așa cum are grijă o mamă de copilul ei – să nu-l scapi din ochi și din mână. Altfel, se va juli și va începe să plângă.

Pune-i bine, departe de orice gură rea, speranțele. Bărbate, tu să fii cel care-i redă speranța atunci când cei din jurul ei încearcă să-i spună că-i imposibil. Nimic nu are trebui să fie imposibil, iar femeia, la forța pe care o are, dacă mai are și un bărbat hotărât în spatele ei, poate muta munții din loc.

Pune-i bine, departe de orice eșec, încrederea în propria ei persoană. Tu să-i explici că ar trebui să se privească mai atent, să se aprecieze mai mult, să umble mai drept când pășește, să nu renunțe ușor la visurile ei. Cu alte cuvinte, să aibă încredere în ea că poate. Ți-am mai spus, nimic nu-i imposibil. Depinde doar perspectiva din care privești.

Pune-i bine, ferită de orice hoț, fericirea. Fericirea femii tale este și-n mâinile tale, nu doar în ale ei. Nu lăsa pe nimeni să-i fure zâmbetul pe care-l iubești atât de mult. Nu lăsa pe nimeni să-i ude ochii. Fii asemenea unui sărut pe frunte – liniștește pe loc orice haos al sufeltului.

Și, nu-n cele din urmă, când faci dragoste cu ea, să dai tot ce ai mai bun. Să nu te rezumi la un orgasm, căci ea merită mai mult. Pune-i-o bine!

Iar dacă nu i le vei pune bine, va pleca la un moment dat!